Looks för nyårsfirande med dunder och brak!

Jul och Nyår är runt hörnet så vi på The Cloakroom har gjort en top 5 lista på snyggaste plagg till högtiderna.

1. Fluga

Flugan är inne igen och funkar till de flesta evenemang där slips är en del av dresscoden. Det ger en personlig twist till outfiten, men det kan krävas en gnutta självförtroende för att kunna pull off looken med fluga! Är man lite osäker kan det löna sig att ta en funderar på själva materialet flugan är gjord av. Mera avslappnade varianter är ofta gjorda av bomull eller ull, medan de mera klassiska och uppklädda flugorna är tillverkade av silke eller sammet. Kör det som känns bäst, och var självsäker, då funkar allt!

velvet-bowtie

2. Sammet

Sammet är ett tyg med tjock, rejäl och mjuk struktur och något vi ser mycket av i modesvängen just nu. Det har alltid varit populärt, men är nu på stark uppgång igen och speciellt nu med alla festligheter på intåg, är sammet ett bra material när man vill skapa outfits perfekta för fest! För män är vår rekommendation en blazer i sammet, perfekt till nyår men funkar även utmärkt till ex. bröllop, tillsammans med ett par snygga byxor. Om man inte vill köra all in utan bara nosa på trenden lite grann, är en sammetsfluga ett bra komplement till outfiten.

3. Röda eller bordeauxfärgade chinos

Det säger ju sig självt, men rött är verkligen säsongens färg. Ett par röda eller bordeauxfärgade chinos gör vilken outfit som helst extra festlig. För nuår rekommenderar vi att matcha med en blazer och en fräsch vit skjorta. Chinosen kan du lätt styla med en tjocktröja eller t-shirts och sneaks, för en mera neddressad look, så det är en utmärkt investering.

4. Blazer

Vi tog precis upp sammetsblazers, men en blazer generellt sett är ett måste när man skall fira in det nya året med stil. Alla borde ha minst en välsittande, snygg blazer i garderoben. Vi har massor av modeller, både mer dressade och casual på lager, så det är fritt fram att be din stylist om råd, ifall du är sugen på en ny blazer!

blazer-3

5. Färggranna accessoarer

Snabb-piffen för vilken outfit som helst fixar du med hjälp av accessoarer. Strumpor, fluga, snusnäsduk, listan kan göras lång! Just nu har vi strumporna med det lilla extra från bl.a. Burlington, Happy Socks och Pierre Cardin. Strumpor är världens enklaste trick för att ge din outfit personlig twist, men fortfarande på ett sofistikerat sätt. Snusnäsduk är en fin detalj till blazern och gör mycket för helheten. Ett litet tips är att ta en liten bit av valfritt tyg du tycker är snyggt och passar in, och helt enkelt använda det som näsduk, det behöver inte vara dyrt!

Vi önskar alla en underbar Jul. Önskar du att starta året på topp kontakta din personal shopper.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s