Ingen Thanksgiving för oss men vi säger inte nej till Black Friday och dess märkligaste historier

Thanksgiving är en nationell helgdag som firas i Kanada och USA men vi européer har också plockat upp firandet av denna festdag. Anledning kan vara att så många av amerikanska och kanadensiska varumärken säljs hos oss i Europa. Thanksgiving var ursprungligen en dag för att tacka för välsignelse av skörden för föregående år. Thanksgiving firas den andra måndagen i oktober i Kanada och den fjärde torsdagen i november i USA, följt av ”Black Friday”. Många amerikaner och kanadensare har just denna fredag ledigt, så för att locka människorna till butikerna för att sätta igång med julhandel på denna lediga dag har konceptet Black Friday kommit till. Galet låga priser och stora rabatter som får hela Amerikanska kontinenten att gå wild and crazy.

980x490--winkelchaos-ooit-black-friday-5238335-1-eng-gb-dit-is-de-grootste-winkelchaos-ooit-black-friday-jpg.jpg

Black Friday har funnits sedan 1932 och folk gör vad som helst för att få tag på rätt produkt.

Vi har samlat ihop några av de märkligaste historierna, som vi gärna vill dela med oss.

1. En kvinna använde torktumlaren som toalett.

För att inte förlora sin plats i kön bestämde sig kvinnan att bajsa i torktumlaren istället för att använda sanitära anläggningar. Denna händelse ägde rum på Best Buy i USA och vittnen berättade att hon inte brydde sig det minsta om människorna runt om henne. Man kan minst säga att hon verkligen ville ha plasma TV:n hon var på jakt efter.

2. En kvinna ringde 112 eftersom priset inte matchade med Best Buy.

En kvinna ringde 112 eftersom priset i ett varuhus för en produkt inte var det samma som på Best Buy. När polisen anlände, greps kvinnan för missbruk av nödnumret.

3. Tre morföräldrar i bråk över senaste Fury leksaken.

Tre morföräldrar bråkade bokstavligen över senaste Furby leksaken. För dem som inte vet vad en Furby är, Furby är en elektroniska robot leksak och en bästsäljare i leksaksaffären på 90-talet. För att sätta stopp på bråket var leksaksaffärens chef och två andra kvinnor tvungna att hålla isär bråkstakarna.

4. En kvinna attackerade en annan kvinna med elpistol i Philadelphia Franklin Malls.

Två kvinnor grälade i köpcentret, mitt i allt bestämde sig en av kvinnorna att ta fram elpistolen hon hade med sig i väskan, och skjuta sin motståndare.

5. En 29 årig kvinna spottade på en annan kvinnas barn under ett gräl över barnkläder

I shoppingcentret Walmart, Garfield bestämde sig en kund att spotta på en annan kunds barn i barnavdelningen i klädaffären. Polisen grep den 29 åriga kvinnan, men släpptes senare mot böter.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Du kan också dra nytta av Black Friday erbjudande hos oss på The Cloakroom, men var lugn, du behöver inte stå i köer eller vara med om liknande händelser som vi precis delat med oss. Istället kan du klicka hem en box var än du är i lugn och ro. Om du beställer en box innan midnatt fredagen den 25 november, med kupongkoden BLACK300 du får 300, – SEK rabatt på ett köp av minst 1500, – SEK.

Beställ din box här.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s