Spendera din väl

Mindfulness är ett samtalsämne som det snackas mycket om just nu, både hos oss på The Cloakroom kontoret och runt omkring oss. När vi tar en närmare titt i i våra kollegors kalender kan vi se hur fullbokade och upptagna allihopa är, veckorna är inbokade med möten, deadlines och mål. Vi är faktiskt alltid upptagen med det förflutna och framtiden i stället för fokuserad på nuet. Ett exempel som vi all kan säkerligen känna igen sig på är stunden då vi äter lunch. De flesta av oss drömmer om nästa måltid istället för att fokusera på maten vi har framför oss. Mindfulness tränar dig att fokusera på här och nu, vilket resulterar i att man har mindre tid att oroa sig. Mindfulness lär dig även att acceptera alla dina känslor utan att vilja ändra på dem.

The Cloakroom hade ett härligt möte med ägaren av klockvarumärket Renard. Enligt Renard är bra design tidlös och klassisk, trender kommer och går men tidlös design och stil trotsar årtionden. Men såklart måste vi kolla ner på klockan då och då, vi lever i en ”fast pasted” värld. Men något vi kan göra är att vara medvetna medan vi försöker hålla upp nutidens snabba rytm.

Screen Shot 2016-11-08 at 11.06.36.png

The Cloakrooms främsta uppgifter är att underlätta våra kunders vardag. Istället för att spendera dyrbar tid i affärer kan våra kunder istället spendera tiden med sin familj, vänner eller andra hobbyn såsom att resa. Våra Personal Shoppers har både erfarenhet och kunskap att styla dig enligt dina preferenser, och under tiden kan du luta dig bakåt och bara ta det lugnt.

Om du känner för att beställa en box, spara tid och spendera tid med dina nära och känner tvivla inte att kontakta din personal shopper på The Cloakroom.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

The Cloakroom har lagt ihop några enkla mindfulness tips, som kan underlätta din vardag och göra dig mer lugn och sansad som person.

1. Tacksamhet

Detta ka låta cheesy men att vara tacksam för stunden är viktigt för själen. Att hela tiden vara upptagen att uppnå något bildar en mur för mindfulness.

2. Kom på en morgon ritual


Målet är att började dagen med lugn och ro. De flesta känner sig stressade och kaotiska på morgonen och rusa ut ur dörren. Genom att ha en lugn start på morgonen, laddar du upp resten av dagen i samma sinnesro. Schemalägga dagen och lägg upp mål och tider som är realistiska för dig att nå.

3. Sluta multitaska

Multitasking har blivit ett populärt uttryck bland oss alla. Det låter effektiv, men det hindrar dig från att njuta och koncentrera dig på den enskilda aktiviteten och detta hindrar dig att komma igång i ett ”flow”. Multitasking medför stress och ångest. Så sluta äta framför datorn eller läsa inne på toaletten. Ge mer uppmärksamhet till vad du gör här och nu.

4. Upptäcka nya saker i dina dagliga rutiner

Naturligtvis har alla en viss väg till jobbet, men problemet är att vi går ofta går på autopilot. Nästa gång du ska gå till jobbet eller då du tar en promenad, cyklar eller kör bil, försök upptäcka nya saker i din omgivning. Detta tips gäller för alla rutiner i livet. Genom att vara öppen för ovanligheter och nya inpulser bryter du dina mönster och varje dag blir en speciell upplevelse.


Med dessa tips vill vi göra dig medveten om mindfulness men såklart med stil. The Cloakroom och Renard är två brand som går perfekt ihop, båda har en tidlös och klassisk stil, därför har vi satt ihop en unik kod för våra läsaren och kunder, cloak20. Om du använder denna kod då du köper en klocka på deras hemsida får du 20% rabatt. http://renardwatches.com/.

Om du beställer en Cloakroom box innan 8 November har du även chansen att vinna en Renard klocka. Så logga in på din The Cloakroom profil och klicka hem en beställning, våra stylister väntar med iver att få styla ihop en box åt dig!

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s