Cloakroom X Maarten Graven

Vi på The Cloakroom är en bred grupp internationella människor som gillar att resa. Alla ber ständigt varandra om tips för nästa resa, favvo restauranger i Paris osv. Nu har vi äntligen hittat denna fantastiska nya app, Flamyngo. Det är verkligen en av de bästa appen som vi har sett på länge, listor av coola platser har redan delats flera gånger bland oss. Maarten Graven är grundare av denna livräddande app. Annat än att utveckla en app har killen har också en cool stil. Han gillar skandinaviska märken, varifrån The Cloakroom faktiskt härstammar från. Vi är ett stort fan av hans stil och app, och därför ville vi fråga honom några frågor som kan inspirera våra kunder på The Cloakroom. En av våra personal shoppers har stylat ihop en super snygg box inspirerad av Maarten Graven, om du också vill ha en likadan box kan du enkelt logga in på din The Cloakroom profil för att göra en beställning.

The Cloakroom Shoot (33 of 40).jpg

1. Vad är det bästa med startup?

Själva utmaningen att sätta igång någonting från scratch och se utvecklingen är mest givande.

2. Hur kom du på idén?

Vi var i Berlin för att fira min pappas födelsedag, och jag ville överraska honom med en middag på en cool restaurang. Det tog dock ett tag innan jag samlat ihop olika déer och förslag. Jag var tvungen att logga in på min Facebook och min mail för att se tillbaka på alla tips. Då tänkte jag att det måst finnas ett enklare sätt at göra detta.

3. Varför borde vi använda din app?

Flamyngo är den enklaste travel appen för att skapa stadsguider med hjälp av dina vänner. Man behöver inte vara en Flamyngo användare för att dela med sig tips. Med alla tips av restauranger, museer, kaféer kan du se öppettider, kontaktuppgifter och rutter. Vi hör ofta att folk gillar designen och layouten, så jag skulle föreslå att ta en titt ;).

4. Hur skulle du beskriva din stil?

Jag gillar skandinaviska märken och klär mig väldigt casual.

5. Började du klä dig annorlunda efter att du startade ditt eget företag?

Nej, det finns inget behov att göra det. Jag behöver inte använda kostym eller följa någon dresscode. Det vore faktiskt ganska kul om jag helt plötsligt dök upp i en kostym.

6. Tror du att potentiella investerare tar dig på större allvar om du är mer välklädd?

Jag tror inte att man behöver vara välklädd, men jag vill visa att jag bryr mig och tar hand om mitt utseende. Om man alltid dyker upp i smutsiga sneakers eller ostruken skjorta kan det hända att folk inte tar en på allvar. Så jag håller det i tankarna men klär mig inte i en blazer för att göra ett gott intryck.

7. Vilken business man klär sig snyggt enligt dig?

Johannes Huebl, både hans uppklädda stil i kostym och mera avslappnade stilen ser coolt ut. Han använder snygga färger och har en talang i att kombinera, vilket ger faktiskt intrycket att han har en personal stylist (vilket förmodligen är hans fru Olivia Palermo).

8. Vilket plagg ska ingen man aldrig mera bära?

3/4 byxan. Det har aldrig sett snyggt ut och kommer aldrig att göra det. Som tur ser man inte dem lika ofta längre, och förhoppningsvis kommer vi aldrig att se dem igen haha.

9. Varför borde män använda sig av The Cloakroom tjänsten?

Att shoppa hör helt enkelt inte till mannen naturliga vanor eller hobbyn.
OK, det är ju nice om du gillar ett plagg och köper det, men själva processen att hitta plagget känns väldigt jobbigt, hellre hoppar jag över den delen. Därför är det så praktiskt att din personal shopper sköter det. Varje gång jag får hem min box hittar jag något jag gillar, aldrig har det hänt att jag inte skulle behålla något. Så nästa gång ni är ute och shoppar utan succé, kom ihåg The Cloakroom och beställ din första box!

En av våra stylister har stylat ihop en box inspirerad av Maartens stil och preferenser.

The Cloakroom Shoot (29 of 40).jpg

Vill du också ha en sofistikerad outfit som Maarten? Tveka inte att höra av dig till din personal shopper så kommer en box hem till dig.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s