Cloakroom X Steven Vermaas

Vi har valt att intervjua Steven Vermaas, som tillsammans med Dansen bij Jansen driver en av Amsterdams mest välkända nattklubbar, Disco Dolly. Tillsammans med en grupp vänner äger Steven tio olika klubbar, barer och restauranger i Amsterdam, och Steven är killen som fokuserar på det praktiska och operativa delen av konceptet. Efter en super framgångsrik start av Disco Dolly har killarna nu satt igång med en ny klubb i Amsterdam, Claire. Killarna har en väldigt skön och laidback vibe och vi tror detta är anledningen till den enorma succén. Claire kommer inte att vara en vanlig nattklubb, planen är att bjuda in de största namnen inom DJ kretsarna. Dörrarna kommer att öppnas under det populära evenemanget Amsterdam Dance Event, ADE, och vi kan inte vänta. Steven och hans charmiga karaktär har fått oss på kroken, därför valde vi att intervjua honom för att få veta mer om killen bakom Amsterdams mest framgångsrika nattliv och för att inte glömma hans snygga klädstil. En av våra personal shoppers plockade även ihop en snygg outfit åt honom som du kan också lätt beställa genom din personliga Cloakroom profil.

the-cloakroom-shoot-25-of-40

1. Har du din plan alltid varit att driva en egen nattklubb?

Jag började som en junior på Republiek (en beach restaurang) och på Club NL, strax efter det fortsatte jag på Jimmy Woo. Jag har alltid varit imponerad av nattliv och dess gästvänlighet. Efter många års erfarenhet och efter att jag tagit examen inom hotell och restaurang var jag säker på att jag skulle göra karriär inom branschen. Att äga en egen restaurang kändes som en strålande idé!

2. Hur kommer det sig att du har så många och lojala supporters för dina koncept?

Jag tror folk känner den drivkraft vi har och att vi älskar det vi håller på med. Låter som en kliché men vi njuter verkligen av att jobba. Vi gör allt med en egen vision. Om vi tycker att något är coolt utför vi det på vårt sätt. Det betyder dock att vi inte skulle bry oss om vad folk tycker och tänker om oss, tvärtom. Det är väldigt viktigt att vi själva gillar det vi ska utföra, annars skulle det kännas fake. Jag tror också att våra kunder uppskattar att vi har bra kvalité till bra pris. Våra kunder ska få rätt värde för sina pengar. Jag vill hellre att min kund beställer 10 öl och jag förtjänar en euro på det istället för att kunden beställer två stycken öl och jag blir kvar med 1,20 euro. Ett annat faktum som jag personligen kör med är att ägarna ska själv vara bakom disken. Då tror jag att vi motiverar alla andra runt om oss som vi arbetar med, och då kan vi uppnå det gemensamma målet, dvs skapa en fantastisk kväll för våra kunder.

3. Hur skulle du beskriva din stil?

För mig är det faktiskt ganska svårt att förklara. Det viktigaste för mig är att jag är bekväm i det jag har på mig. Förr kunde jag klä mig i en Ajax t-shirt med en rolig coolkat tröja, men nuförtiden kan jag inte göra samma modemissar då jag har en personal shopper som väljer ut mina kläder. Det betyder ju dock att jag inte ibland gör misstag genom att ha på mig för tajta jeans, knasiga strumpor och skor som faktiskt inte går ihop med outfiten, kan hända att det är min personliga stil haha.

4. Vilken stil kommer nattklubben Claire att köra?

Stilen för Claire kommer vara en överraskning. På senaste tiden fokuserar de flesta klubbar på musiken och tar bort alla andra element, vilket är en klar och tydlig trend i dagens läge. Vi däremot vill fokusera på alla andra element, men musiken kommer självklart vara pricken på över iet. Claire kommer inte bara vara ett ställe där folk vill dansa och dricka. Det kommer istället vara en mötesplats med bra vibe och skönt folk, som inte kan styras av inredning och annat trams. Man kan ju inte kontrollera stämningen men som klubbägare ser vi till att alla element finns där för en fantastisk kväll. Vi har de bästa musikanläggningarna, bästa luftkonditionering och så klart den bästa personalen som ser till att våra kunder känner sig hemma.

5. Vilken trend kan du snappa upp i Amsterdams nattliv?

Jeans med sönderrivna knän, uppsatt hår, väskor som ser ut som magväskor och andra liknande konstigheter. Vintage är också en av de stora trenderna just nu.

7. Har The Cloakroom hjälpt dig att hitta plagg som du själv aldrig skulle ha valt ut?

Ja absolut, det bästa med the Cloakroom är att du får plaggen hemskickade. Då kan du i lugn och ro, i en bekväm miljö testa kläderna men också få kläder du aldrig själv skulle ha tänkt dig testa. Jag har ett stort antal plagg nu i garderoben som jag inte själv skulle ha direkt valt eftersom jag tycker de är för trendiga eller för någon annan orsak. Men direkt då jag testade plaggen, har de suttit som smäck och jag behöll dem.

För mer info om denna fantastiska nattklubb:

https://www.facebook.com/claireamsterdam/?fref=ts

En av våra personal shoppers plockade ihop en outfit inspirerad av Stevens stil

the-cloakroom-shoot-31-of-40

Vill du också ha en liknande outfit, klicka i såna fall här:

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s