Cloakroom X Rob Zwart (Girls Love DJs)

Du har säkert hört succé singeln ”Easy” av Girls Love DJ. Mannen bakom denna succé är Rob Zwart, eller Rob Black som han kallar sig själv på Instagram. Vi på the Cloakroom har följt honom sedan länge tillbaka, därför intervjuade vi honom för att snacka om stil och inspiration. En av våra stylister valde ut en outfit till honom som matchar och komplimenterar hans oklanderliga smak och stil. Vill du också ha en lika snygg outfit som Rob? Berätta det för våra personal shoppers genom att logga in på din The Cloakroom profil

The Cloakroom Shoot (22 of 40).jpg

1. Hur visste du att du ville bli DJ?

De började i högstadiet, jag tror det till och med var på min första fest haha. DJ:n på festen var så kass och speciellt valet av låtar så då tänkte jag att det här kan göras bättre.

2. Vad är det coolaste med att vara DJ?

Det måste nog vara själva musiken. Jag tycker att det är fantastiskt att jobba med musik. Både att göra och spela musik gör mig glad, fast det syns knappast på bilderna haha.

3. Många kallar sig för DJ, men vad är det egentligen som gör en bra DJ?

Man måste älska musik. Jag tror det är många som underskattar den tid och energi man lägger ner på att vara up to date med både nya trender och sin egen utveckling. Förutom det är det även viktigt att man känner till tekniken, att spela två låtar samtidigt med samma tempo är inte så komplicerat nu mera, så jag tror det ligger i att ha hela paketet. Om man vill vara DJ bara för att bli nya ”IT” killen eller tjejen kommer du förr eller senare att inse att detta är inget för dig.

4. Om du inte hade varit DJ, vad skulle du i så fall jobba med och varför?

Jag tror det skulle vara något inom musiken, sedan liten ålder har jag alltid varit besatt av musiker, började jag redan som ung spela gitarr. Jag tror faktiskt det vore härligt att ge ut gitarrlektioner eller jobba som musiklärare i en skola.

5. Hur skulle du beskriva din stil?

Svårt att sätta fingret på, men skulle väl säga att jag har en rätt basic stil med en twist. Vanligtvis blir det jeans, basic t-shirt i kombination med coola sneakers och en jacka som sticker ut på ett eller annat sätt. Men jag föredrar nog en clean look.

6. Vem skulle du vilja byta garderob med?

Mick Jagger. Endast för att se vad för crazy grejer han har i garderoben.

7. Är mode viktigt för dig och din karriär som DJ?

Kläder spelar en stor roll för mig personligen. Jag vill framföra mig själv på ett bra sätt. Jag känner mig också bekväm om jag bär kläder av bra kvalité. Såklart då jag uppträder vill jag ha på mig något smågalet och göra en statement. Jag menar, om du är framför en stor grupp människor och spelar se det inte snyggt ut om du har en mjukisbyxor och sandaler på dig .

8. Vilket plagg borde ingen man ha på sig numera?

Ett stort nej är t-shirt med för tajt och lång passform, dragkedjor på sidan och med läderdetaljer och lappar.

 En outfit baserad på Robs style kombinerad av våra personal shoppers 

The Cloakroom Shoot (28 of 40).jpg

Önskar du en liknande look, bestāll din outfit hār

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s