Besegra höstkylan i läder

Läder jackan kan möjligtvis vara det coolaste klädesplagget som någonsin existerat. Den har i princip funnits i ett decennium nu och det finns ingen tvekan om varför. Den funkar med en stor variation av olika stilar, går från tuffing looken, till lite mer avslappnade designs. I stort sett lockar den de flesta män.

Leather 1.jpg

Men det är även den stora bred av olika stilar som man hitta bland läderjackan som gör valet desto svårare. Förr i tiden använde MC knuttar diagonalt blixtlås för att hålla ute vinden. Idag är laderjackor ofta inspirerade av denna look, vilket gör stilen extra vass. Macha med en klassisk vit t-shirt och ett par jeans.I behov av en tidlös läderjacka?

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE 

Använd med en hoodtröja under så ser du både vardaglig och oansträngd ut. En läderjacka är definitivt inte en investering som du kommer att ångra. Förutom att vara den allmängiltiga cool-kille uniformen, kan den även användas med i stort sett allt. Vilket gör den lätt att matcha med de plagg du redan har i liggandes i garderoben.

Är valet av rätt läderjacka svårare än väntat?

Låt din personal shopper göra jobbet åt dig. Hör av dig till oss genom din personliga sida på The Cloakroom.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s