Rocka sneakersen med kostymen

feature

En kostym kan vara det enklaste sättet att se skärpt ut, men kan också få en att känna sig på tok för uppklädd för en vanlig dag på kontoret. Ett enkelt sätt att ta sig runt detta är genom att ha på sig ett par sneakers med kostymen.

Inte bara kommer du definitivt känna dig mer bekväm, du kommer också få ett par extra mode-poäng. Ingen tvekan om att ett par fräsha pjuks tillsammans med en välskuren kostym kommer att få dig att känna dig redo för en dag på jobbet, samtidigt som du är trendigare än de flesta.

gif

Och om vi nu snackar sneaker så kan du ända tillåta dig att experimentera med färg. Sneakers trenden är mer rätt än någonsin och det finns ingen anledning till att hålla på att safea. Kör, bara kör!Hitta dina perfekta sneakers i din nästa Cloakroom box.

20160808_tcr_get-a-box-bubble-white_se 

Men kom ihåg att det är kostymen som bestämmer skorna, och inte tvärtom. En färggran sko ska komplettera din kostym, inte ta över den. Och om du känner att en knallröd sko är för mycket så fungerar en klassisk vit sneaker med vita snören lika bra.

 

Dock ska du tänka på att sneakersen tillsammans med kostymen inte riktigt passar vid alla tillfällen, så välj dina tillfällen väl. Ett bröllop eller en jobbintervju är kankse inte rätt tillfälle att köra på sin hippaste stil.

Vill du uppdatera din garderob med ett par nya sneakers som du kan ha med kostymen?

Beställ en Cloakroom box här.Beställ en Cloakroom box här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s