Inte som alla andra!

Det holländska märket Kings of Indigo (K.O.I.) är inte som alla andra jeans märken. De är ett relativt ungt företag som tar miljöpåverkan på riktigt stort allvar.

_dsc0495

Samtidigt producerar de jeans som är influerade av det Amerikanska kulturarvet, tillsammans med inspiration från det japanska ögat för detaljer och förstaklassiga konstruktionsteknik. Att Japan har ett rykte av att vara bland de bästa i världen när det kommer till denim är ett faktum som gått förbi många.

koi-1

Det började med en japansk besatthet i att kunna skapa klassisk amerikansk denim. Vilket i stort sett ledde till att de blev ledande inom branshen.

koi-2Vill du bli en King of Indigo?

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE 

Koi producerar starka och hållbara plagg, som i så stor skala som möjligt är skapade genom hållbara produktions tekniker. I produktion av sina plagg använder de sig till 90% av hållbara råa material, så som organisk bomull, linne, återvunnet garn eller tensel som är ett hållbart fiber som skapas genom trä.

20160905_tcr_cnt_koi-gif

Till och med förpackningarna är gjorde på antingen återvunnet material eller biologiskt nedbrytbara material.

Trots att de redan är rankade som en av de bästa märkena i världenså strävar de efter att bli det allra bästa hållbara märket.

Vill du ha ett par K.O.I i din nästa box? Beställ en Cloakroom box och låt din personal shopper veta vad du är ute efter.

20160808_TCR_box-cta_SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s