Lär dig dina färger

Att vet vilka färger som man passar i är en avgörande del i att klä sig snyggt. Oavsett om du lägger ner mycket tid och energi på dina klädval eller inte, kan rätt färgval innebära en avgörande skillnad för även de simplaste outfitsen.Här får du därför en guide till vilka färger som passar dig utifrån din hudton.

I grund och botten handlar det om att förstå vad din hudton försöker att säga dig. Du kan räkna ut det genom att följa dessa steg.

Kolla på dina vener. Om din hud är ljus nog för att du ska kunna se venerna kan du försöka avgöra om de framstår mer gröna eller blåa. Om det är grön så har du en varm underton, medan en blå indikerar en kall underton.

Placera ett guld och ett silver smycke på armen. Vilken av dem kompleterar din hud bäst? Silver tenderar att passa bäst ihop med kalla hudtoner, medan guld smikrar de med varmare toner.

color 6

Fundera på hur din hud reagerar i solen. De med varma undertoner blir oftast mörkare i solen och de med kalla undertoner tenderar att blir bränna sig.

 


Behöver du nya kläder som kompletterar din hudton?

Beställ en Cloakroom box här


Om du kommit fram till att din underton är varm bör du köra på jordiga färger, orange, gul, beige och benvit.

Men om du hamnade i gruppen med kalla undertoner ska du välja metaliska färger, kalla gråa toner, kritvit och havsfärger.

Om du däremot har läst fram tills nu och fortfarande inte känner dig klokare över vad din underton är så har du antagligen en neutral underton, vilket innebär att du kan bära upp majoriteten färger. Dock ska du hålla dig borta från klara färger.

color16

Dock finns där några färger som är universiellt smikrande, så som skarp röd, turkos och mörklila. Nu när du fått en nybörjakurs i färg så är det bara att köra igång dit nya färgglada liv. Behöver du några nya plagg i din garderob som komplementerar din hudton?

Beställ din nästa Cloakroom box här och berätta för din personal shopper vad du är ute efter genom din personliga sida.

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s