Dansk i hjärta och själ

Feature.png

Samsøe Samsøe är ett dansk märke i sin renaste form. Märket fångar essencen av dansk estetic, vilket innebär en perket blandning av välkänd svensk design i kombination med kreativa detaljer, och en rolig mix av tryck och färg.

I äkta danskt mannér skapr Samsøe Samsøe kläder som är moderna, urbana och skandinaviska. Men samtiigt sticker märket ut då det är mer experimentellt än den svenska designen. Kläderna är mer lekfulla, men samtidigt minimaliska. I stort sätt vad Dansk design står för.

Samsoe 5.jpg

Det tvättäkta danska märket grundades under 90-talet och började som ett smyckes märke. Snart la de till ett par plagg i sin kollektion, som var slutsålda strax efter att de kommit ut i butikerna. Efter det gick utvecklingen snabbt frammåt och det tog inte lång tid förrän de var ett internationellt erkänt märke.

 Behöver du nya plagg att kalla dina favoriter?

20160808_TCR_box-cta_SE 

Den här hösten har Samsøe Samsøe skapat en kollektion som är inspirerad av vardagsliv under den skandinaviska hösten och omfamnar den allt mörkare himlen. Detlajerna är subtila, de stickade plaggen är mysigaoch bekväma, tweedplaggen är gryniga och råa.

Samsoe 6

Självklart har vi ett stadigt yrval av det allra bästa från Samsøe Samsøe.

Om du vill att din personal shopper ska skicka med några utav deras favorit plagg denna hösten i din nästa Box kan du höra av till oss genom din personliga sida.

 

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s