Sommar preppy

Preppy är en stil som kan bäras året runt, men är särskilt passande under sommaren när du strosar runt på gatan eller hänger på en båt. Märken som Ralph Lauren, Lacoste och Tommy Hilfiger är kända för preppystilen och erbjuder oss ett perfekt utgångsläge för denna stil.

preppy_1.jpg

En stil perfekt för män som vill ha en klassisk, simpel och enkel stil som funkar både på jobbet som på baren, och även på söndags brunchen med familjen. Men kom ihåg att bara för att du tar dig an en stil innebär inte att man måste kopiera den exakt. Det är inte Halloween, grabbar. Kör på en modern approach och ge det din egna lilla twist.

preppy_2.jpg

Vad har man på sig för att ha en preppy stil? Hoppar bilder på flugor och hängslen upp direkt? Skippa det! Med några enkla plagg kan du skapa en preppy look utan att se ut som en karikatyr.Är du ännu inte en stolt ägare av några preppy plagg?

Beställ din Cloakroom Box här. 

Först och främst är färgval en av de grundläggande reglerna. Preppy stilens heliga gral är vitt och rött. Kombinera de här färgerna med mocka eller grön så är du på rätt väg till din nya preppy stil.

Preppy_3.jpg

För det andra, använd en snygg linneskjorta i vitt, ljusblått eller rosa tillsammans med dina simpla shorts i mocha. Låter väl inte allt för svårt?

Till sist, glöm inte bort skorna. Att vara preppy betyder att dina fötter för alltid kommer att vara bekväma. Espradiller eller vita sneakers är perfekta för en bekväm och modern preppy look. För att ta det till nästa nivå bör du köra på ett par loafers eller oxford skor.

preppy_6.jpg

För det tredje är stilen perfekt under varma sommar dagar och kan lätt kombineras med en kabeltröja på kvällen.

Är du redo för att köra på en preppy stil?

Låt din personal shopper veta och din nästa Cloakroom Box kommer att vara fylld med klassiska varor.

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s