En grundläggande nödvändighet

Ett bra par shorts är som ett bra par jeans, tidlös och väldigt viktig att ha i sin garderob. Eftersom sommaren är redo för att göra en comeback, är det dags för dina shorts att komma tillbaka på kartan igen.

short_1.jpg

Vi nordeuropeer är i stort sätt redo att hoppa in i havet så fort de första solstrålarna når oss. Men med tanke på att vi har nått slutet på sommaren, bör vi inte ryckas med allt för mycket och hållas oss till en bra shorta och ett par schyssta shorts.

Short_2.jpg

Mörka jeans shorts, chino shorts, ljusblåa shorts, det finns ett hav utav alternativ. Det finns ingen anledning till att klippa av ett par gamla jeans från 2005 denna sommaren.

 Letar du akut efter ett par shorts?

20160808_TCR_get-a-box-bubble-blue_SE 

Chino liknande shorts är perfekta för helger med familjer eller första dejter.

Eller så kankse en mer vardaglig look med veckade shorts funkar bättre med din stil. Du kommer pass ain perfekt på en festival.

short_8

Grillkväll med jobbet en varm sommarnatt? Finns ingen anledning till att koka ihjäl dig själv i kostymbyxor. Kombinera klassiska mörka shorts med en skjorta eller tröja, så är du redo för kvällen.

Saknar du de shortsen som funkar i varje läge? Låt din personliga shopper veta, så ser vi till att du njuter av sommarens sista stunder i ett bra par shorts.

20160808_TCR_box-cta_SE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s