Praktiska tips till när du ska packa inför resan

Sommaren är här och låt oss vara ärliga mot oss själva, de flesta av oss tenderar att dra på packningen inför resan till absolut sista sekund.

Dock behöver det inte vara en så traumatisk upplevelse. Packa smart, packa enligt väder, och viktigast av allt, var inte överdrivet beräknelig.

Känner du fortfarande att du inte helt har bemästrat konsten att packa en välbalancerad reseväska? Låt oss då ge dig några riktlinjer, några Do’s and Don’ts.

pack1

Först och främst, välj skjortor som du tar med utifrån deras material. Det finns inget som är mer irriterande än när du tar med en skjorta som är skrynklig när du kommit fram till din destination.

Två-faldig bomull, ull, polyester och cashmir håller sig. Linne skrynklar lite, men på ett bra sätt. Istället för att se sjaskigt ut, så ser linne lite oansträngt och coolt ut.

Pack 2.jpg

Ska du någonstans där det är kallt? Istället för att packa en stor jacka, tänk lager. Ta hellre med varma tröjor.

Detta kan appliceras på resor till varma platser också. Låt dig inte luras av bilder på inoljade toppless men på stranden. När kvällen kommer så kommer du att förbanna dig själv för att du inte tog med en varm tröja.

En varm tröja är även ett måste för flygresan. Cabinen är alltid kallare än du tror. Så var förberedd.

Pack 3.jpg

Låt oss snacka byxor. Under en solresa så är det alltid välkommer att ha ljusa eller färgglada byxor. Regeln är; destor varmare, desto färggladare byxor. Men om du planerar att bli smutsig så är det smart att ta med ett par mörkare byxor.

Chinos är bra att ha vid middagar och väger inte särskilt mycket.

Tänk lösa och lediga modeller. Matcha med en skjorta i ett rynkfritt material, så är du good to go.

Efter detta kan du variera din look med små detaljer som kommer ta ta din outfit till nästa nivå, men som inte nödvändigtvis tar upp särskilt mycket plats in din resväska. Slips, attache och bröstnäsrduken gör en smartare look, hörlurar är toppen för att blokera ut ljud, hat är perfekt för att både hålla dig varm och skydda mot solen, och en klocka är både trendigt och användbart.

Och så har vi The big NO! Ovärderliga smycken och hela nyckelknippan är två saker du inte behöver och kan ge dig oändligt med huvudvärk ifall de skulle försvinna.

Guideböcker är bra att ha, men helt ärligt så finns all information online numera. Om inte, så skriv ner den information du behöver iställer för att släpa runt på en tung bok.

Slutligen, var inte överdrivet försiktig när du packar. Du behöver inte vara förberedd för varenda scenario.

Om du av en händelse skulle hamna på en fest på The Playboy Mansion och förbannar dig själv för att du inte tog med din röda sammets rok, så får du helt enkelt hoppas på att Hugh Hefner känner medlidande för dig och lånar ut en av sina.

Letar du fortfarande efter en skön sommartröja eller ett par schyssta chinos? Låt oss då veta genom din online profil, så ser vi till att du är redo för semestern genom din nästa box.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s