Saker att komma ihåg när du planerar en reseoutfit

Att flyga var förr en sensation som var få förunnat. Det innebar att flygresor var väldigt exklusiva. Idag däremot, reser vi över kontinenter utan vidare eftertanke.

Oavsett om du är en van resenär eller inte, så är det alltid bra att påminnas om praktiska saker att tänka på när du bestämmer dig för vad du ska ha på dig under resan.

För det första, det är viktigt att se chique ut, men desto viktigare att vara bekväm. Välj inte kläder som sitter för tajt, eller som är för styva.

Kläder som sitter för tajt kan komma att stoppa ditt blodflöde medan du sitter i en obekväm stol i timmar. Naturliga material och textiler som andas är bra alternativ.

Tänk på på bekvämligheten helt enkelt. Men gör dig kanske inte riktigt lika bekväm som denna herren här nedan.

Travel 6.jpg

För det andra, tänk lager. Stora jackor och tjocka tröjor är båda obekväma och onödiga. Välj istället flera lager som går att anpassa till olika temperaturer.

Och kom ihåg, det är alltid kallare på flyget än du tror.

För det tredje, välj rätt sko. bekvämlighet är A och O. Men tänk även på att du behöver kunna ta av och på skon under säkerhetskontrollen. Så gör dig själv en tjänst och välj en sko som är både bekväm och går lätt att sätta på sig.

Travel 9

För det fjärde, istället för att använda parfym, res i rena kläder. Odörer intensifieras på flyg, även de väldoftande odörrna. Gör alla en tjänst och håll dig till rena kläder.

Dessutom, använder du rena kläder så kommer du känna dig betydligt fräshare när du väl är framme på din destination.

Travel 10.jpg

Slutligen, kläder med fickor är ett välkommet element. Att resa innebär ofta att du behöver hålla flera saker på minnet samtidigt. Att ha fickor där du enkelt och säkert kan lägga undan saker kan bli din räddare i nöden under stressiga stunder. Och oftast får de inte tillräckligt med tacksamhet för det heller.

Travel 11.jpg

Tänker du på råden härovan så kommer din resa med säkerhet bli lite bekvämare. Men även om det är viktigt att ha det bekvämt, så bör du även se till att vara välklädd. Inte bara kommer du se snygg ut, du kankse får en kick av den exklusivitet och glamour som man kände förr i tiden.

Och om du känner att du behöver ett handtag med att hitta den perfekta reseoutfiten, så hör at dig till din personal shopper genom din online profil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s