Bossen av herrmode

Hugo 1

Hugo Boss är, och förblir, en av de ledande märkena inom herrmode. Inte bara i märkets hemland Tyskland, utan också globalt. Det verkar som att de aldrig misslyckas med att leverera kläder som kombinerar kvalitet och lyx, med avslappnade och moderna snitt.

Märket Hugo Boss har flera olika kollektioner under sitt namn. Mest känt är Boss, men är tätt följt utav Boss Orange, Boss Green och HUGO.

Genom att bredda ut märket med flera olika kollektioner har Hugo Boss breddat sitt utbud, från bara sofistikerad design, till att ta till en yngre och mer trendig synvinkel.

Hugo 3

En stor del av märkets succé ligger just i denna uppdelning, vilket gör att Hugo Boss känns igenom inom många olika sammanhang. Dock är det inom herrkläder som Hugo Boss är som bäst och där deras skicklighet verkligen lyckas övertyga oss om att de förtjänar att rankas som ett av de främsta märkena i världen.

Förutom deras uppskattade klädkollektioner, så är Hugo Boss kända för både sina accessoarer och för sina parfymer.

Hugo 5

Men historien om Hugo Boss har inte alltid varit som en dans på rosor. Märket etablerades 1924 och fick en rivstart. Men snart vände vinden och 1931 gick företaget i konkurrens. Strax därefter återupplivades dock märket utav grundaren Hugo Boss, som denna gång kämpade vidare med bara 6 symaskiner i sin ägo.

Företaget kom över denna period av dekadens och har tagit sig tillbaka till toppen. Och denna gången har de förblivit där!

Blir du sugen på att få en kvalitets polo från Hugo Boss eller ett par chinos i din nästa box? Låt oss veta genom din online profil, så kommer din personal shopper att se till så att ett par tidlösa Hugo Boss plagg finns med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s