Allt blir bättre med lite ränder

Är du inte en av dem som har förstått varför randig är så himla bra? Fortsätt i så fall läsa så ska vi allt lära dig varför något så simpelt som ränder kan ha sås stor påverkan på din outfit.

Stripes 1.jpg

Till att börja med så är randiga tröjor väldigt mångsidiga, de ger dig en avslappnad och samtidigt trendig look som passar perfekt vid många olika tillfällen.

Till exempel har vi alla de där tillfällena då du råkat hamna på en båt och samtidigt, av en händelse, har råkat få på dig en randig tröja den dagen. Ja men då kand u ta det hur lungt som helst, för mer rätt än randigt kan det inte bli på en båt.

Stripes 2.jpg

Eller så kanske du håller på att planera en resa till Paris och inser att du inte har en aning om vad du ska ha på dig. Ja men i så fall är det bara att gräva djupt in i garderoben och dra fram din gamla randiga tröja, matcha med en basker och en nonchalant baguette under armen, så är du på rätt spår.

Men randig är inte enbart för speciella tillfällen. Nej, vad som gör randig så extraordinärt bra är dess förmåga att anpassa sig till vilket tillfälle som helst. Matcha vilken outfit som helst med randigt, så ska du se att det ger dig en mer jordnära känsla.

Använd med ett par svarta jeans shorts och sneakers, så blir du både trendig och cool.

Stripes 5.jpg

Beroende på vad du matchar med så kan du gå från smart och uppstyrd till sportig och avslappnad.

Oavsett så verkar randigt alltid vara en vinnare.

Om du nu inser att du genast måste införskaffa en ny randig tröja så är det hög tid för dig att höra av dig till din personal shopper.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s