Ralph Lauren är tillbaka med bravur!

Ralph 1.jpg
Vad som började som en kollektion med slipsar, är idag ett mode-imperium som är bland de mest välkända i världen. Trots att märket alltid haft en preferens för lyxiga kläder, ser vi idag att de börjat designa mer moderna kläder, med mer modeller som är ”slim” och mer trendsättande skärningar.

Ralph 6.jpg

Ralph Lauren har varit en av grundstenarna inom modeindustrin enda sedan märket etablerades snart 40 år sedan. Märket är mest känt för undermärket Polo Ralph Lauren som har varit kärnan i företaget.

Ralph 2

Märket etablerade sig snabbt som en drivkraft inom sportmode och var under 80- och 90-talet kända för sina tröjor med stora, randiga, block. Under samma period såg vi att deras kläder allt som oftast var stora, puffiga och mer fyrkantiga än vad vi är vana vid att se idag.

Idag är märket i en övergångsperiod där de har börjat experimentera med ett moderna utseenede och håller på att göra en comeback som innebär mer moderna skurningar och stilar. Ralph Lauren loggan används nu igenom som på orginal skjortorna, vilket innebär att de använder sig av mer färger än vad vi har sett de senaste åren.

Ralph 4

Det klasisska Oxford tyget, som även används för Ralph Lauren klassikern; Oxford skjortan, är fortfarande det tyg som används i huvudsak. Det Ralph Lauren som vi känner till och älskar kommer att fortsätta att vara densamma. Men den stora skillnaden ligger i skurningarna som idag är mer slim-fit, mer moderna och ofta stylade tillsammans med skiny jeans modeller, istället för stora loose-fit byxor.

Ralph 5.jpg

Dessa små, men desto viktigare förändringar som ger us anledning att tro på Ralph Lauren som en fortsatt viktig spelare inom mode-industrin som kommer att fortsätta ge oss starka kollektioner även de kommande säsongerna.

Ralph gif.gif

Om du, efter att ha läst det här, inser att du genast behöver uppgradera din garderob, inkluderat nya Ralph Lauren plagg, så är det bara att skicka ett meddelande till din personal shopper, så löser vi det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s