Världens bästa Calvin

Calvin Klein, född och uppvuxen i Bronx, grundade sitt modeföretag under sent 60-tal. Målet var att erbjuda en annorlunda, stilren och urban vision på mode och stil.

Märket är inte bara känt för sin kläder, utan även för sina, ibland ganska kontroversiella, kampanjer. Allt började med en jeans kampanj och en, då 15-årig Brook Shields. Denna kampanj följdes utav en rad kampanjer med sexuella anspelningar tillsammans med bland annat Kate Moss, Mark Walberg och nu senast, denna generations stjärnor Justin Bieber och Kendall Jenner. De två sistnämnda var en del utav den uppmärksammade #mycalvins kampanj som har blivit utnämnd som den mest framgångsrika digitala kampanjen i företagets historia.

Numera kan du vända dig till Calvin Klein för i stort sätt varenda del av din outfit, från strumpor och underkläder, till jeans, tröjor och till och med accessoarer.

Calvin_15.jpg

Om det i vanliga fall anses smaklöst med kläder som har stora synliga märken, så innebär inte Calvin Klein märket att du är en vandrande reklamtavla, snarare att du är en del av Calvin Klein rörelsen. De gör helt enkelt riktigt sköna och riktigt coola plagg.

Mike.jpg

Plagg som är lätta att matcha med i princip allt gör att Calvin Klein funkar till varje säsong.

Calvin_17.jpg

Det kan inte gå fel med Calvin shorts på stranden.

Calvin_18.jpg

Blir du sugen på en Calvin Klein tröja eller kanske en enkel vit t-shirt för att uppgradera garderoben? Uppdatera din online profil och låt din personal shopper veta att du är pepp på en Calvin klassiker.

Calvin_19.jpg

Har du inte en profil än? Skriv upp dig här och beställ hem din första box med ett par schyssta Calvin Kleins

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s