Delad glädje är dubbel glädje

Inte ska du väl vara ensam om glädjen av att ha en personal shopper? Se så, bjud in kompisarna, familjen och alla andra du kan få fatt i till The Cloakroom familjen och dela med dig av lyxen som kommer med en personal shopper.

Friend_1

Eller så kanske du just i detta ögonblick letar efter en present till en kompis, men har inte direkt ett berg av pengar. I så fall har du inget att oroa dig, vi är här för att hjälpa dig. Bjud in dina kompisar till The Cloakroom familjen, så får ni båda en kupong på 450,- som belöning. Det vill säga, två flugor på en smäll.

Friend_2

Skicka iväg en länk med din personliga rabattkod till fölsegrisen och ge honom hans allra första Cloakroom box i present. Han får både en uppgradering av sommar garderoben plus lyxen av att ha en personal shopper. Helt klart en oslagbar present.

Så fort de skriver upp sig hos The Cloakroom med din rabattkod kommer både han och du får en rabattkupong på 450,-. Din kompis som använder rabattkoden kommer att få 450,- att handla för som han kan ta ut när han handlar för minst 1250,-. Dina 450,- kommer du att få så fort din kompis har beställt hem sin box genom din referenslänk och löst ut sin faktura hos The Cloakroom. Dessutom är dina 450,- inte bundna till något minimumköp. Du kan helt enkelt lösa ut din belöning vid beställning av nästa Cloakroom Box.

Hur fungerar det exakt?

Logga först in på din profil på www.thecloakroom.se. Skrolla ner tills du ser en banner där det står ”bjud in dina vänner till The Cloakroom”. Kopiera din unika länk och dela med dina kompisar.

Det var det. Enkelt va?

Friend_5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s