Aldrig mer stryka

Utifrån kunskapen om att många killar daligen har på sig skjorta på jobbet, räknade vi ut att en månads hårt arbete på kontoret innebär en hög på cirka 20 skjortor som behöver strykas.

NI_1

Med stor sannolikhet har de flesta killar vid någon tidpunkt drömt om att aldrig behöva stryka en skjorta igen.

 

Vi har hittat lösningarna som innebär att strykning inte längre måste vara en börda. Efter att ha gjort lite forskning fann vi ett och annat knep som kommer göra ditt liv lite enklare.

Alternativ 1, tvätta din finskjorta i korta program på 30 grader och häng dem på galgen direkt efter tvätt. Detta kommer göra dina skjortor betydligt mindre skrynkliga.

Om alternativ 1 inte riktigt gjorde susen så hoppar vi över till alternativ 2. Släng in din torra skjorta i torktumlaren och lägg till en skål med is eller en våt strumpa. Det låter kanske galet, men kör på torktumlaren på en hög värmeinställning i cirka 15 minuter och låt dig sen imponeras över din högst oskynkliga skjorta.

NI_7

Alternativ 3 är till för alla killar utan torktumlare. Häng skjortan på duschstången medan du tar en varmdusch. Detta alternativ är en utmärkt anledning till att ta en längre dusch eftersom varmluften behöver cirka 15 minuter innan den börjar få bort skrynklorna på din skjorta.

NI_8

Alternativ 4 är antagligen det enklaste och kanske det bästa alternativet hittills; be din personal shopper lägga till fler ”easy iron” skjortor i din nästa box.

Vi har ett stort utbud av skjortor från ett brett urval av märken. Allt från Eton, Profuomo, Joop Collection, Strellson till Premium och Bruun & Stengade. Dessa skjortor kommer praktiskt taget ut utan skrynklor ur tvättmaskinen.

Beroende på dina stil preferenser, färgval och material önskemål kommer din personal shopper att hitta rätt skjorta för dig.

Har du inte än en profil, men skulle gärna få hem några fina strykfria skjortor i en Cloakroombox? Registrera dig här och låt din personal shopper veta vad du är på utkik efter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s