Ontour

Ontour, ett holländskt märke för den trendmedvetna och kreativa mannen. Kläderna är designade med fokus på funktion och flexibilitet. Men låt dig inte luras av ”funktionella kläder”. Detta är långt från friluftskläder. Design och trendmedvetenhet präglar märket.

Ontour_1.jpg

De är kända för att skapa allsidiga kollektioner, där funktion och flexibilitet har en nyckelroll, med kläder för mannen som är på språng och med många järn i elden. Mottot är att vara ett användarvänligt märke, där balansen mellan stil och funktion är i fokus.

Bakkom mäket står Remco van der Velden och Etienne Dekkers, som möttes då de bägge studerade industriell design. Innan de lanserade Ontour jobbade båda som produktdesigners för stora märken, vilket även förklarar deras en smula annorlunda infallsvinklar och förhållningssätt till mode och design.

Varje plagg de designar är gjort av kvalitetsmaterial, med öga för speciella och vackra detaljer.

Vägen till varje produkt är som en upptäckares. Grundarna säger själva att allt handlar om resan och de försöker alltid sätta sin egen prägel på modevärlden, baserat på sin speciella estetik som stammar från deras intressen, produktdesign och musik. 

Den unika estetiken är också det som ligger som grund för märket. Grundarna lägger stor vikt på att kollektionerna har en balans mellan färg, form och dimensioner.

I 2015 flyttade märket från Eindhowen till Amsterdam. Efter att ha lanserat en ny onlinebutik och utvidgat sitt team fortsätter Ontour sin resa i modevärlden.

Blev du nyfiken på Ontour, och skulle du vilja prova på märket? Låt din personal shopper veta om dina önskemål på din profil, så får du en box med unika, funktionella och moderna plagg nästa gång!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s