Vår nya stilrådgivning!

Som en del av relanseringen av den nya hemsidan för The cloakroom, har vi även förnyat vår stilrådgivning, så att den blir enklare för dig som kund att fylla i. Den nya stilrådgivningen innehåller fler frågor och mera visuella element än dess föregångare.

Det är nu även möjligt att lägga till kommentarer för att vara mer specifik, ex. ”jag föredrar button downs”, ”jag har breda lår” eller ”extra långa ärmar på skjortorna, tack”.

All information du fyller i ger din personal shopper en bättre bild av dig och dina behov och vad som passar just dig och din personliga stil.

Förutom den nya stilrådgivningen har vi också fått förstärkning av en mängd nya märken. På lager finns nyheter för alla; från den klassiske till herr Trendy, och allt där emellan.

Allstyles

På trendsidan hittar vi märken som Armedangels, Base London, Premium by Jack & Jones, Vans och Suit, för mannen som vågar skilja sig från mängden.

Armed

Klassisk och Smart Casual stil är perfekt fö den som söker efter en ny jobbgarderob, och vill ha en stil som funkar hela vägen till afterworken. Märken som är ypperliga för detta är Burlington, Marc O’Polo, Hilfiger Big & Tall, Polo Ralph Lauren och Cinque

MarcoPolo.JPG

Vi har också lagt till märken som funkar utmärkt för en avslappnad och snygg casual stil, som Converse, G-Star RAW och Lindbergh.

Jack_Jones.JPG

Faktumet att vi utökat vår märkeskatalog innebär också att prisskalan nu breddats såt båda håll. Efter att du fyllt i stilrådgivningen kan du beställa en box med bara ett klick.

Newbox_1.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s