Växtvärk och en hejdundrande resa

Under tiden vi förbereder vår tredje födelsedag har en massa fina minnen dykt upp på vägen. De tre senaste åren har passerat så fort, men vi kommer ihåg hur allting började som om det vore igår.

Under dessa tre år har vi flyttat omkring en hel del, men nu har vi äntligen hittat hem på Reguliersdwarsstraat, i hjärtat av Amsterdam.

Entrance_2

Men som Don Mclean sjunger, ”A long, long time ago… I can still remember…” så kan vi också komma ihåg hur det kändes då vi för första gången steg in på vårt första kontor på Huidenstraat. Ett mysigt och dynamiskt kontor, men där utrymmet snabbt tog slut.

FirstApartment_1

The Cloakroom gjorde klart från början att vi är här för att stanna, samtidigt som vi snabbt växte ur lägenheten/första kontoret. Nästa steg var ett nytt utrymme i de Pijp, där vi flyttade in med the Collector. Där öppnade vi butik i ett gammal hus från 1800-talet.

Manege

Men med vår växande kundkrets och grupp av personal shoppers var vi illa tvugna att hitta mera utrymme. Efter endast 4 månader flyttade vi till nästa ställe, Passeerdersgracht med imponerande 300m2 utrymme för alla våra boxar.

Passeerdersgracht1

En plats som alltid kommer ha platsen i vårt hjärta som det första riktiga kontoret; stället där vi gjorde våra lagerinventeringar, bjöd in våra kunder och där vi packade ihop boxarna själva till sent om natten, ackompanjerade av öl och pizza.

Passeerdersgracht2

Men The Cloakroom vore inte The Cloakroom utan behovet och viljan att expandera och fortsätta växa. När vi började få luft under vingarna och expanderde internationellt till Danmark, Sverige och Belgien, var det på hög tid att hitta en fast bas.

Nu har vi slagit upp dörrarna till vårt kontor på Reguliersdwarsstraat, ett stenkast från var allting började. Det är svårt att hitta något som kan jämföras med de lokaler vi befinner oss i nu.

Entrance_4

Medans vårt lager nu har flyttat till Tyskland, så har kontoret vi befinner oss i idag intagit en ställning som ett autentiskt, dynamiskt och energiskt ställe att arbeta på.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men vem vet vad framtiden har att erbjuda, och om vi än en gång kommer att växa ur även detta kontor.

Office_3

Just nu njuter vi i alla fall i fulla drag av solen på vår takterass.

Office_7

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s