Vårt nya utvidgade sortiment

I samband med förnyelsen av hemsidan lanserar vi även nya spännande märken och produkter. Vi vill stolt presentera vårt bredare och bättre sortiment av herrkläder i alla kategorier: Trendigt, Casual, Smart casual och Klassiskt.

ONBOXING_BLOG

Vi har även lagt till nya priskategorier, märken från både den låga och högre prisklassen. Vi lovar att det finns något för alla.

De populära märken som Scotch & Soda, Hugo Boss, Minimum, Selected, Samsoe Samsoe, Eton, Kronstadt och Knowledge Cotton Apparel, har nu fått nya favoriter vid sin sida såsom som Burlington, Marc o’Polo, Replay, J.Lindeberg, Jack & Jones, Lacoste, Esprit, Colours & Sons, Clarks, Strellson, Ralph Lauren, Suit, Solid och Armedangels.

Ett av märkena till det nya casual sortimentet är svenska J. Lindeberg. Den höga kvalitén och okonventionella stilen gör detta märke till en favorit hos män som uppskattar kvalité.

JLINDEBERG_BLOG.pngJack & Jones, ett danskt märke som också har lagts till sortimentet av casual plagg, uttrycker det danska modet med sitt utmärkta funktionalla mode och öga för detaljer.

JACK_JONES_BLOG.pngArmedangels från Tyskland är gjort av ekologiska material och vi är väldigt glada för att äntligen ha dem med i vårt sortiment. Armedangels hör till den trendiga kategorin, och är perfekt för män som uppskattar trendigt men samtidigt hållbart mode.

ARMEDANGELS_BLOG.pngOm du är mer av den klassiska typen, som uppskattar tidlösa plagg då är Tommy Hilfiger ett märke för dig. Amerikanska märket Tommy Hilfiger representerar en klassik stil med trendiga element, och vi har även nu en stor del av deras populära undersortiment ”Big & Tall”.

TOMMY_BLOG.pngÄr du en kille som gillar att använda pikéer i en Great Gatsby stil? Då är Ralph Lauren något för dig! Ralph Lauren smart casual som ger män en klassisk stilig look som ingen kan motstå. Låt oss veta om dina preferenser genom den nya stilrådgivningen på vår hemsida, och din personal shopper fixar ihop en unik box på basen av din stil och dina önskemål.

LAUREN_BLOGLåt oss veta om dina preferenser genom den nya stilrådgivningen på vår hemsida, och din personal shopper fixar ihop en unik box på basen av din stil och dina önskemål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s