Trender 2016

Vi är nu inne på februari månad och det är full rulle med Fashion week runt om i Europa. Vi kollar på vad som händer på catwalken just nu och listar tre av våra favoritdesigners från modeveckan och våra favorit outfits därifrån.

Paul Smith visade en färgglad ny kollektion med skräddade detaljer. Som alltid ligger märkets styrka i snygga chinos, kavajer och rockar i spännande färgnyanser och skärningar. Paul Smiths tolkning av den klassiska brittiska gentlemannen är alltid innovativ, vilket vi ser även detta år.

PScollage

 

Calvin Kleins kollektion var till stor del svart. Tråkigt kan någon säga, men vi gillar att kalla det tidlöst. Skall man investera i ett designerplagg kan det vara smart att tänka basplagg och neutrala färger. Kabelstickat, klassiska chinos, kostymskor och rejäla rockar var något som Calvin Klein hade satsat på i år.

ckcollage

 

Tiger of Swedens kollektion visade klassiska skandinaviska plagg med moderna skärningar. Den här säsongen ser vi en lite kortare byxlängd kombinerat med kängor, skjortor och pullovers. Tiger of Sweden visar att det funkar lika bra med en sportig vindjacka ovanpå skjorta och kavaj, som med en klassisk rock.

tscollage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s