Malins Berlin

Processed with VSCOcam with x1 preset

Fick äntligen chansen att bo och arbeta i denna fantastiska stad. Jag tror det är kontrasterna som gör den så himla fascinerande; betong och fulhet blandat med natursköna parker och gamla byggnader. Jag är helt såld. Här kommer lite tips som jag samlat på mig den lilla tid jag huserat i den tyska huvudstaden:

Cabslam, Innstraße 47

Den här lilla pärlan ligger i mina hoods i Neukölln. Brunch är deras grej, så kom där kring ett, när ni orkat masa er upp efter gårdagens technofest och beställ pancackes eller fantastiska huevos rancheros och en bloody mary. Räddar seriöst mitt liv en seg lördag morgon. Även barnvänligt så lillknodden får också vara med. Min håriga lillknodd Freddy Mercury är också välkommen!

brunch

Malin

 

 

Berlin zoo, Hardenbergplatz 8

Jag älskar att gå på zoo! Speciellt ett välskött och bra zoo där man kan se att djuren har det bra. Hängde med uttrarna i ungefär en timme, det är helt klart mitt spirit animal och detta är perfekta stället att ta med dejten du hittade på 72-timmars rejvet till!

zoo

 

 

Zur vilden renate, Alt-Stralau 70

När man är i Berlin skall man såklart lite party machen. Zur vilden Renate är en knäpp och härlig mix av hipsterkids och hardcore partypeople,  med flera våningar och dansgolv, charmig gård och alltid bra musik. Faktiskt också bra service, vilket är en raritet i den tyska huvudstaden..
För övrigt finns massor med små underground pärlor och pop-up fester. Neukölln är ett område att hålla öga med!

klubb

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s