3 sätt att styla din Kavaj

Äntligen helg! Nedan listar vi 3 sätt vi föredrar att kombinera kavajen just nu.

Kavaj och skjorta

Klassikern som aldrig kommer att gå ur mode! Funkar både både på jobb och festligare tillfällen. För en modernare look, som vi gillar att kalla smart, funkar en button downskjorta istället för den vanliga mera dressade kostymskjortan. Känner du för att vara lite mindre uppklädd?  Testa då att ha en denimskjorta eller en mönstrad skjorta under kavajen. Genom att mixa ledigare plagg med mer dressade plagg skapar du en personlig look.

collageblazershirt

Kavaj och polotröja

En stor trend detta året är polotröjan. Vi såg den flitigt användas under 90-talet och den har nu gjort stor comeback. Kombinationen av polotröja och kavaj ger ett softikerat intryck och visar på att du hänger med i modesvängarna. Väldigt bra kombination för en casual men uppklädd look!

collage blazer polo

Skjorta, pullover + kavaj kombination

En kombination som håller värmen nu när vi är tillbaka till istiden och samtidigt är super välklädd, är skjorta, pullover + kavaj.  Bra tips när du kör lager på lager är att ha en tunnare pullover när du ska ha kavaj över för att undvika risken att det blir för tight vid armarna.  Merinoull är bra material att satsa på, eftersom det andas och därför minimerar risken av att bli alltför varm.

collageblazerpullover

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s