Trender 2016

Med en månad in på det nya året listar vi trenderna inför 2016 inom mat, mode, teknik och underhållning.

Mat

Den senaste mattrenden är att kombinera två livsmedel och skapa en mathybrid. Ett exempel på detta är Pine Berry, ananas och jordgubbe kombinerat.  Flowersprout är ett annat exempel som är en kombination av brysselkål och och grönkål. Flowersporut uppges innehålla dubbelt så mycket vitamin B6 än om du hade ätit bara brysselkål. Dessa mathybrider revolutionerar matmarknaden och vi tror att det kommer komma många fler kombinationer inom kort.

collage-food

Mode

Nu är det bekvämlighet som gäller! Förra året präglades av skinny och slimfit-modeller för både jeans och chinos. Nu är vi istället på väg mot de lösare modellerna i byxväg.  Detta innebär goda nyheter om du tränar mycket och har större lår eller helt enkelt gillar mer plats vid benen. Som vanligt är det de stora modehusen som Gucci och Givenchy som satt tonen, men highstreet märkena är inte sena att ta efter och du kan hitta snarlika modeller till en mycket förmånligare peng.

 

wide-legged-collage

Teknik

Detta år behöver du inte oroa dig för att tappa bort dina nycklar eller mobil. Nu har Lapa en ny gadget, som är en praktisk nyckelring med Bluetooth, som du kan koppla till det mesta och alltid ha koll på dina prylar genom.
På så sätt kan du enkelt hitta det du förlorat eller glömt. Allting kontrolleras genom en app. Utöver att fästa en tag på dina nycklar så kan du enkelt hitta din mobil med ett knapptryck. Gadgeten ringer då till din mobil och lyser upp den, även om den är på silent mode. 

 

lapa-gadget

Underhållning

Serier är de nya filmerna, och serien du bör ha koll på detta år är Making a murderer. 10 fängslande avsnitt finns det av denna dokumentärsterie, där mord, korruption och oväntade vändningar får dig att sitta som klistrad!

making-a-murderer-logo-netflix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s