Nyckelplagg för din basgarderob – T-shirten

 

Vi fortsätter vår serie av inlägg om nyckelplagg som behövs för att sätta samman en bra basgarderob. I det tidigare inlägget presenterade vi Oxfordskjortan som ett nyckelplagg.

Vi fortsätter med överkroppen, och går in på bast-shirtarna. T-shirten är väldigt bra att ha under tröjor och skjortor och ha lager på lager, eller för sig, om det är en mer casual look. En välsittande och snygg t-shirt under blazer funkar hur bra som helst.

collagetshirt2

Materialmässigt är det bra att satsa på 100% bomull och gärna ekologisk bomull då den är utav bättre kvalitet och då varar längre i din garderob. Likaså varar Pima bomull och Egyptisk bomull längre. Dessa typer av bomull gör att priset går upp lite, men det är det värt i det långa loppet. Bomull är lättskött och tåligt och är därför ett bra val till just T-shirt som kommer vara ett plagg som tvättas ofta.

Sobra basfärger som vit, svart, och grå är något du definitivt kommer ha användning av. Det finns massvis med olika passformer och skärningar när det kommer till T-shirtar.
Gillar du V- eller U- ringat, slimfit eller rak passform? Det är helt upp till dig vad du föredrar. Det finns inte rätt eller fel här utan det handlar om vad du är mest bekväm i.

collagetshirt3

Ovan finns exempel från sociala medier och modevisningar på hur du kan kombinera din bas T-shirt.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s