Ericas Hotspots i Amsterdam

Vi hörde med vårt senaste tillskott till teamet som personal shopper om hennes favoritställen i Amstedam. Efter att ha varit bosatt i staden i 2 år hade hon en del tips på smultronställen. 

Bakers and roasters

När söndagen har kommit och huvudvärken börjar kännas av går Erica till Bakers and roasters för en hederlig Brunch. Tips; se till att vara i tid, medan du väntar på ett bord så kan du shotta en av deras nyttiga Healthy Shots för att vakna helt och hållet.

bk1BK2

 

Pllek

Bor, eller besöker du Amsterdam är det en självklarhet att åka ut med båt. Erica tipsar då Pllek för bra häng och fantastisk mat på ett och samma ställe. Pllek har även nattklubb vissa kvällar och har ni tur så kan ni se en fantastisk solnedgång.

pllek_720pllek1pllek2

 

IJ-Hallen

Ett besök till IJ-Hallen som är en av de största loppisarna i Europa är helt klart värt. Här kan du hitta allt från gamla telefoner till smycken och möbler. Du kommer garanterat bli som ett barn i en godisbutik om du precis som Erica uppskattar secondhand. Inträde kostar 5€, och om du är där från öppning till stängning har du ännu inte hunnit se allt.

ij1ij2

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s