Stilinspiration – David Beckham

Som 18 åring började han spela för Manchester United, därifrån har det bara gått uppåt för David och hans fotbollskarriär, men även privat. Han gifte  sig med Victora Adams, spelade i stora internationella lag och landade flera stora modelljobb. Efter en fotbollskarriär på 21 år var det dags för  David att dra sig tillbaka från fotbollen.

Utöver hans imponerande fotbollskarriär anses Beckham vara en stilikon. Han har inte varit rädd för att testa olika stilar och ändra sitt utseende. Han har testat på de flesta frisyrer och även varit först med mycket. I bildspelet nedan ser vi några av hans bästa vardags outfits.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s