Sveriges bästa skidort

Alla har vi hört talas om Åre och Sälen men de andra guldklimparna då?

Vart åker man då man känner sig varm i pjäxorna och vill ha en utmaning men samtidigt få en skön atmosfär till ölen då man är klar för dagen?

Är du också less på backslick, dyra outfits som inte matchar kapaciteten att åka i backen och distansen mellan ditt boende-backen-after ski-restaurangen för kvällen-baren? Vill du också åka iväg till en kittel av pudersnö och sköna människor som har fokus på just skidåkning och att må gott.

ActiveSki_Kittelfjall_Elin_

Kittelfjäll

KAN vara det bästa alternativet för dig. Vi snackar pudersnö, offpiståkning i världsklass (endast 5 pistade backar), helikopterlyft, heliski, västernhästridning, cat ski (pansarvagnsliknande fordon/små pistmaskiner som tar dig upp på fjälltopparna), skoterturer och en otroligt avslappnad miljö.
catski

Kom som du är!
Ta en stenugnsbakad pizza till lunch eller stanna förbi toppstugan och smaka på gulasch mot husväggen samtidigt som du jobbar på din bränna innan du åker ner till after ski:n. Liveband och nya, öppna människor på dagen sen vips är det kväll och då är det dags att käka middag och morsa på alla nya vänner du samlat på dig under after ski:n, som du lär festa med senare på kvällen (för här festar man bara på ett ställe och det är PUBEN!)

Rookie mistake – för dig som inte fattade att backen Kålårado är puckelpist förens du var mitt i den och den enda vägen var ner så tilltalar kanske spaavdelningen extra mycket. Gör som typ alla andra, avsluta dagen med lite vadmassage innan du fräschar upp dig inför middagen.

Jag kommer spendera min nyår där, tillsammans med massvis av fantastiska människor så trevligt folk kan jag garantera att det finns och snön ligger redo för backarna att ha rekordtidig säsongsstart (27 nov)!

In och läs här och här på deras facebook och hemsida!

Eftersom att det är mitt sista inlägg så får jag passa på att önska God Jul och Gott nytt år, Tack för mig och tack för er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s