5 Frisyrer som aldrig går ur modet

Mäns frisyrer är alltid en knepig sak. Det tar tid och ansträngning att hålla sin look (något som många människor inte är särskilt road av). Vanligvis så vi har fem stilar det väljs bland. Jag tänkte kombinera min tidigare bakgrund inom herrstyling (alltså inte kläder, tro det eller ej) och erfarenhet av populära frisyrer, så att det blir enklare för dig att glida runt i stil!

# 1 Artsy luggen

Här har du en ungdomligt cool look. För den här frisyren behöver du en rimlig längd på håret för att fixa det lekfullt rufsiga framtill. När vikarna börjar bli synliga är den här frisyren perfekt. Du kan lägga håret lite som du vill, så du kan gömma dem väl! (allt är en smaksak, men av erfarenhet på tjejmiddagar och dylikt så verkar det som att ni killar bryr er mer om det än oss tjejer, just sayin’) Har du sprungit iväg och skaffat den här modellen redan så har du lite arbete att leva med också. För att hantera den här frillan gäller hårprodukter!

Produkter:

Hårdvax passar bäst till den här looken alt. fiber gum som är en mjukare variant, värm upp i handflatorna med gnuggrörelser tills massan har ”smält” innan du arbetar in i håret för att inte få vita klumpar sporadiskt utplacerade där spegeln inte når.

Stylingtips:

För dig som har självfall (vilket innebär att de inte är spikrakt och har tendenser att locka sig lite när det är blött), så kan du krama håret med handen, som när du försöker göra en sylvass snöboll, med vaxet för att få lite skönt svall.

classictextured

# 2 Den franska looken

Denna korta frisyr är lämplig för nästan alla ansiktsformer. Det är också mycket användbart för män som inte vill tillbringa så mycket tid på sitt hår. Det enda underhåll som krävs är att trimma / klippa 1 gång per månad ungefär.

Produkter:

Antingen kör du naturligt, alltså inga stylingprodukter inblandade eller om du vill dra ihop håret lite för att det inte ska ligga livlöst platt i luggen kan du använda vax.

Stylingtips:

Det kan hända att håret spretar åt alla håll på morgonen men då räcker det med att blöta en kam eller borste och borsta ner det.

classicfrenchcrop

# 3 Snebenan

Det här ger dig ett modernt, rent utseende. Håret är kortare på sidorna och tillbakakammat, men längre på toppen. Se till att du håller längderna ordentligt, annars ser det slarvigt ut på nolltid.

Produkter:

Hårgel, hårdvax, hårspray ( Spraya alltid ca 30cm från håret, har sett på tok för många spraya nära, som att de försöker döda kryp, det funkar inte så!)

Stylingtips:

Använd din stylingprodukt när håret är handdukstorkat, styla och kamma som du vill ha det, föna sedan håret torrt. Använd hårdvax eller spray för att få pli på det sista spretet och sen är du redo att gå!

classicside.jpg

# 4 Back slick

Denna stil är mest lämplig för män med rakt hår. Den kan också med fördel kombineras med skägg eller mustasch. Back slick looken kräver viss uppmärksamhet, men resultatet är värt det. Är du redo för ett elegant utseende? Då är detta stil för dig!

Produkter:

Mjukt vax, volume powder, hårspray

Stylingtips:

Arbeta igenom håret med lite mjukare vax, tänk att det inte bara är det yttersta lagret för att håret ska hålla samman. Jobba in lite volympuder i hårbotten för att lyfta håret lite för extra volym. Lägg frisyren där du vill ha den och spraya för extra ”Hold”

classicslick

 

 

# 5 axelhöjd

Föredrar du en längre frisyr? Kanske dags att prova ”The man bun”? Passa på innan det blir en snackis om några år. Axellängd går dock aldrig ur stil. Be din frisör att klippa håret i lager så att du kan se ut på många olika sätt. Det är sant att det är bättre att inte använda alltför många produkter med den här looken för att undvika att få en flottig känsla och för att behålla en casual look.

Produkter:

Vårdande serum, Fiber gum, Volume powder, Mjukvax

Stylingtips:

Borsta håret (förslagsvis, om du inte vill ha en rockig obrydd look iofs) Vårda med serum i topparna för att det inte ska se slitet ut, i med lite puder i hårbotten sen är du i princip klar! Du kan dra igenom lite mjukvak för att få lite liv i håret om det känns på tok för platt.

classicshoulder

Skulle du tillsammans med en ny frisyr, vilja ha en ny outfit? Registrera dig på vår hemsida eller kontakta din personal shopper!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s