Top 5 prisvärda klockor

Klockor, klockor och klockor i överflöd.

Det snackas mycket om Rolex, AP och Patek Philippe… Men helt ärligt nu grabbar, när har vi tänkt prioritera en sån då man kan få 27 utlandsresor för samma pris?

Här har jag listat 5 prisvärda klockor med stil, för dig som vill visa upp din elegans under alla dina utlandsresor

Daniel Wellington

klockor-i-roseguld-Daniel-Wellington

Daniel Wellingtons klockor är ganska lika Gants armbandsur. Med ett minimalistiskt uttryck fungerar den bra till både hipstern som till kostymnissen. Dessa klockor finns i två storlekar som vanligtvis uppfattas som dam och herr ur men jag vet att många män köper de mindre uren för en mer ”Vintage look”. Denna skönhet går lös för 1495 SEK.

Triwa

334157_1280

TRIWA har otroligt många olika stilar på sina armbandsur. Allt från klassiska i borstat stål till klockor med smartfunktioner till träning t.ex. De kostar vanligtvis mellan 1500-2000 SEK, för fler varianter kika in här.

MVMT

klockor-i-roseguld-MVMT-svart

MVMT är det inte många som känner till men tillverkar stilrena klockor med lyxkänsla för under tusenlappen. Vissa stilar stiger en del i pris men når sällan över 1500. Klicka här för att kolla vidare

Uniform Wares

uniform-wares_even_2858601k

Kvällsvalet är givet med en ”251 serien” i satin-finish och guldfärgad stainless steel, 5143 SEK, Uniform Wares.

NIXON

nixon_2858597k (1)

Hipsterns val och även väldigt populär hos män som arbetar som deckhands på lyxyachter (då vissa av de tål bra med stryk och vatten), Time Teller P Watch A119, för bara 725 SEK, Nixon.

2 reaktioner på ”Top 5 prisvärda klockor

  1. en Omega alternativt Longines med läderband från 50-70 talet, där har du originalet till dagens kostymklockehype! Fantastiskt clean klocka till en inte allt för dyr peng, typ 3-5k på andrahandsmarknaden. Vad tycker en fashionista från Cloakroom om dem? 🙂

    Gilla

    • Jag var sugen att lägga upp Omega som alternativ men de stegrar iväg rätt rejält i pris ibland så det vart motsägelsefullt till rubriken, men de är otroligt fina, samma med Longines, de hade jag aldrig hört talas om tidigare men där fick jag kanske en ny favorit!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s