Bli ett Pack-Proffs!

Innan du drar fram resväskan, är det viktigt att planera exakt vad du behöver för din resa. Medan det forntida sättet skulle vara att göra en lista över saker att ta med dig (har du ens papper och penna hemma?), finns det nu ett mindre smärtsamt sätt att förbereda din resa.

”Kolla PackPoint, en fantastisk app som talar om exakt vad du behöver för att packa för din resa.”

Skriv bara in din destination och hur många dagar du ska resa på, och PackPoint kommer automatiskt titta på vädret och upprätta en lista över saker för dig att greppa. Du kan även dela din packsedel med någon – ifall din partner alltid brukar fråga ”Nä men säg, vad kommer du packa??”.

tumblr_m43souQOKy1qed5qlo1_1280

Om du packar inför en affärsresa så har jag en lista över saker som jag skulle rekommendera.
– Ett par finskor i svart eller brunt, och ett par sneakers (inte joggingskor) som du kan bära under din flygning.
– Två par jeans (Ett par otvättade, alltså utan slitning, alt. finare chinos och ett par vanliga jeans)
– Två skjortor
– Två slipsar som matchar till båda skjortorna så att du kan variera lite
– Och en smart kavaj eller blazer

Om du förpackning för fritid, lägg i några avslappnade plagg, till exempel ett par pikétröjor eller casual skjortor som du kan para ihop med denim eller chinos.

Du behöver inte ha en helt annan look varje dag – packa bara objekt som du kan mixa och matcha. På så sätt får du behålla din stil samtidigt som du sparar en massa plats i resväskan.

http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.askmen.com/video/mens-lifestyle/packing-smart-3-how-to-pack-a-suit-jacket

Att packa en kavaj eller blazer behöver inte sluta i rynkor i överflöd. Helst bör bära din blazer till flygplatsen och sedan bära den med dig i en klädpåse. Om detta inte är ett alternativ, kan du vika den snyggt och packa den på toppen av dina andra plagg i din resväska. Se bara till att du följer videon ovan för att packa ordentligt och minimera stryktid.

20131207-0958351

Du måste såklart visa din bästa sida då du reser, så att packa rätt grooming produkter är absolut nödvändigt. Se till att du har en bra fuktkräm för ansiktet, din hud kan verkligen torka ut under en flygning. Det finns ingen anledning att packa stora skrymmande flaskor av schampo och balsam – De flesta bra märkena kommer i resevänliga storlekar. Alternativt, skippa de helt och använda bara de produkter som du får på ditt hotell.

Kom också ihåg att investera i en bra necessär att hålla ihop allting – så dina produkter inte försvinner bland dina kläder eller värst av allt läcker…

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 11.37.08

Slutligen hjälper det att ha en resväska som bekvämt lagrar vad du behöver för din resa, speciellt om det är för en kortare vistelse. Satsa på handbagage med hjul, som Salsa Cabin från Rimowa, eller Salsa Deluxe 3-Suiter, också från Rimowa, som har olika fack för att hålla dina kläder och skor separat. Kabinväskor med 4 hjul är som en DRÖM när man far och flänger med jobbet. Efter att ha börjat med 4 hjul kommer du aldrig kunna gå tillbaka.

Nu hoppas att nästa gång du behöver packa för en resa, kommer du inte lämnas i sticket!

Du är härmed ett Pack-Proffs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s