Vad säger dina underkläder om dig?

Vi skriver regelbundna artiklar om livsstil, kläder och hur man kan kombinera olika plagg, men underkläder har inte diskuterats tidigare. Det gör vi gärna eftersom att det finns så många varianter med olika skillnader. Vissa vill ha den bästa kvalitén medan andra föredrar att inte ha någonting alls. Men vad säger din typ av underkläder egentligen om dig?

00935e7a-342d-45b3-af15-53f719f178ed

Easy Breezy – Go Commando

Inga underkläder är också ett alternativ. Mannen som kör commando älskar i allmänhet frihet. Han uppskattar de små sakerna i livet och stör sig inte så mycket på ”organiserat kaos” i hemmet. Håll utkik för ull och dragkedjor bara, annars kan det bli snabbt bli obekvämt…

Get Loose – Jockeys

Dessa kalsonger som tillhör den avslappnade killen som gillar baggy byxor och har sin egen stil. Han gillar högst troligt 90talet eller hiphop, om inte annat i smyg, och väljer oftast comfort före fashion. Tyvärr finns det något oavslappnat med denna typ av bomullsunderkläder, faktum är att de bara är bäst när de hänger prydligt…

Tighty Whitey – Y front

I allmänhet är dessa Y-frontshortskalsonger de mest populära bland män. Vi ser det främst på sportentusiaster med en väl tonad kropp, då de inte täcker så mycket hud, men de är ännu vanligare bland vanliga dödliga som tar funktion före fashion. (Det är lätt att åka dit när grannens barn kommer förbi och säljer ett 10pack new-body för 100kr.) Eftersom kalsongerna är vita, är en lätt solkysst hy att föredra. Det är mycket viktigt att du håller dina vita kalsonger vita, eftersom ingenting är så oattraktiv som en gulnad variant (Spana in Vanish White).

Neat and Tidy – Boxers

Boxers har två fördelar: De är lämpliga för de flesta kroppsformer och de håller allt på plats utan att visa för mycket (se Tighty Whitey). Dessa kalsonger passar den moderna killen som bär både slimmade som lösare byxor. Han som bär dessa gillar ordning och reda, är mål orienterad och låter därför inte målet (att se fashionabel ut..) bortprioriteras för att det snörper åt en stund.

The Funny Bone – Roliga

Han som har dessa underkläder är ofta kallad jokern i gruppen. Han är sig själv och är inte blyg för att låta andra ta en titt på vad han har för skojigt på sig idag. Tyvärr är detta inte lika uppskattat av kvinnorna som av killpolarna… Om du vill införskaffa ett säkert kort utan att tappa dig själv väljer du helt enkelt en boxervariant med ett schysst print hellre än galna texter.

Letar du efter en ny outfit och ett bra par snygga kalsonger? Då är du på rätt ställe!  www.theclaokroom.se 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s