De 7 mest eleganta männen på Instagram

På The Cloakroom är vi lite beroende av Instagram. I själva verket är det den bästa platsen för att hitta inspiration inom mode. Det är därför vi har gjort ett urval av de sju mest eleganta männen som finns på Instagram!

Nick Wooster
Det är många män i alla åldrar som kan inspirera. En av dessa män är Nick Wooster. Efter en karriär inom reklam, har han satt sitt fokus på modebranschen. Samtidigt har han några andra eftertraktade jobb på hans CV, bland annat som inköpschef av herrvaruhuset Bergdorf Goodman och Neiman Marcus. Nu är han kungen av street style och det kan vi spana in på hans Instagram.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.00.29 PM

Adam Gallagher
Om du letar efter inspiration för din dagliga outfit, så har du Adam Gallagher till din hjälp. Vid 17års ålder började han blogga. Nu har hans blogg I AM GALLA blivit en av de största herrbloggarna i världen. Hans stil är avslappnad, men aldrig tråkig. Han ger sin egen twist till varje outfit, och bland hans kläder finns också gott om prisvärda alternativ.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.10.21 PM

Matthew Zorpas
Som grundare av The Gentleman Bloggen gör Matthew Zorpas alltid överraskande kombinationer. Han matchar mössor eller en skinnjacka med klassiska skor t.ex. Han är övertygad om att när man packar är det enda man behöver en slips för att dressa upp en look.

Screen Shot 2015-10-29 at 1.02.38 PM

Johannes Heubl
Denna modell av tyskt ursprung är bra för oss! Med sin vackra fru (Olivia Palermo) lever Johannes Heubl ett jetset liv i New York. Förutom sina modelljobb arbetar ibland som modekonsult och fotograf också. Efter årens lopp har han utvecklat sin egen stil som vi gärna snor inspiration ifrån. Trevlig bonus: Olivia dyker regelbundet upp bland hans bilder.

Screen Shot 2015-10-29 at 12.13.08 PM

Mariano Di Vaio
Den italienska Mariano Di Vaio började sin skådespelar och modellkarriär i New York. Efter flera samarbeten med stora varumärken bestämde han sig under 2012 att dela sina intressen på bloggen MDVstyle. Under tiden har det blivit en av de större i världen. Han har en mycket bra känsla för styling och är mycket medveten om alla möjligheter att skapa en fest!

Screen Shot 2015-10-29 at 1.06.51 PM

Sabir M. Peele
Som ägare av Men’s Style Pro, är Mr Sabir M. Peele’s stil alltid värd en titt. Efter flera nomineringar och utmärkelser för sin smak, är det tydligt att den här mannen vet vad han talar om. Han kombinerar formellt med sport – och visa alla sina skapelser på Instagram!
Screen Shot 2015-10-29 at 1.16.53 PM

Angel Ramos
Som ägare av klädmärket “Angel | Bespoke”, måste du naturligtvis se slick ut – och det är precis vad Angel Ramos gör. Han kombinerar amerikanska och italienska stilar. Angel verkar ha en ödmjuk karaktär, men hans kläder är verkligen inte det! Detta bekräftades när han vann priset “Esquire bäst klädda man i Amerika”.
Screen Shot 2015-10-29 at 1.15.00 PM

För mer inspiration kan du alltid besöka vårt Instagramkonto!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s