Träffa vår nya talang jessica

För er som följer oss på sociala medier har ni ju redan sett att vi välkomnat tre nya superstars till vårt team, vi växer så det knakar!  Kika gärna in på bloggen och läs lite om våra nya talanger. Idag presenterar vi: Jessica!

Jag heter Jessica och har nyligen flyttat till Amsterdam. Staden är full av liv och är jätte trevlig att bo i. Jag är ifrån Malmö men har studerat tre år på Textilhögskolan i Borås till Butikschef med inriktning textil och mode, med examen i Textile Management. Jag har testat på att jobba i London och i Sverige men måste säga att Amsterdam har varit den trevligaste staden att arbeta i.

Hur gillar du ditt jobb på The Cloakroom?
Det är jätte kul att få jobba med kläder dagligen och få sätta ihop lådor som jag tror ska passa personen jag stilrådgiver.

Vilka tre saker tycker du måste finnas i var mans garberob?
En bra jacka eller rock då det är den som används varje dag och syns ovanpå dina kläder. En bra sittande skjorta är ett måste. Slutligen ett par bra sittande byxor till exempel chinos, som fungerar både på jobbet och på fritiden.

Varför ska man registrera sig hos The Cloakroom?
Väldigt bra för alla som inte har tid eller möjlighet att strosa omkring i massa olika klädbutik och leta efter rätt storlekar eller behöver lite stilrådgivning och vill prova något nytt.

Vilka är dina favoritmärken
Mina favorit märken är Wood Wood, Ontour och Ben Sherman. Alla dessa designers har väldigt olika sätt att designa men de har en gemensam nämnare som är bra design och innovation.

Vill du bli stylad av Jessica? Kika in på vår hemsida eller släng iväg ett meddelande till henne på Facebook!

jessica bloemenmarkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s