MEET: PERSONAL SHOPPER ELIN

För er som följer oss på sociala medier har ni ju redan sett att vi välkomnat tre nya superstars till vårt team, vi växer så det knakar!  Kika gärna in på bloggen och läs lite om våra nya talanger. Idag presenterar vi: Elin!

Jag heter Elin, är 25 år, har bott i Amsterdam ungefär ett år nu och trivs som fisken i vattnet. Innan jag började som Personal Shopper hos The Cloakroom har jag pluggat till Textilekonom i Borås, där jag har fått gotta mig i textilier och material i tre år. Jag tycker om nordiska kläder och inredning, blommor, och matlagning. Förutom textila material och kläder ligger natur och miljö mig nära till hjärtat. För mig är de allra bästa kläderna hållbara och tidlösa.

Hur gillar du ditt jobb på The Cloakroom?
Förutom att få jobba med kläder och prata med trevliga människor är det superatt få jobba och leva i Amsterdam. På kontoret ser alla dagar olika ut, vilket gör jobbet spännande och varierande.

Vilka tre saker tycker du måste finnas i var mans garberob?
För mig är det allra viktigaste att ha i sin garderob, helt klart några “safe cards”, som alltid (eller ja, nästan alltid) funkar. Från topp till tå: ett par snygga och tidlösa chinos som passar både till vardags och festligheter. En vit skjorta med perfekt passform, dressad eller casual beroende på vad man trivs bäst i, och ett par skor som funkar till flera tillfällen och outfits. Skor är också himla viktigt eftersom helheten påverkas av hur fossingarna har det.

Varför ska man registrera sig hos The Cloakroom?
Om man vill spara sin dyrbara tid, eller inte tycker att shopping är speciellt roligt. Eller om man kanske tycker det är knepigt att hitta vad som passar. Om man vet vad man gillar och vill ha men behöver lite ny inspiration, någon som hjälper till att testa nya saker, färger, passformer eller mönster. Då är det en utmärkt ide att testa på att låta en personal shopper göra jobbet.

Vilka är dina favoritmärken?
Favvomärken är Eton, för kvalitet och stilfullhet. Filippa K för det enkla och tidlösa, Samsoe Samsoe för det nordiska med det lilla extra. Fjällräven är också en favvo för att det är rejäla grejjer som håller föralltid.

Vill du bli stylad av Elin? Kika in på vår hemsida eller släng iväg ett meddelande till henne på Facebook!

elin bloemenmarkt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s