CASPER REINDERS X MINIMUM

Minimums filosofi är att göra snygga och funktionella kläder som framställts av material av hög kvalitet, men alltid till överkomliga priser. Kollektionerna kännetecknas av en blandning av material, former och färger och bör ses som en delar av basgarderoben, som även funkar fint för speciella tillfällen. Minimum är väl etablerade och finns i butiker över hela Europa, Asien, Australien och Kanada.

Casper Reinders är en mycket framgångsrik restaurangägare med många företag i sitt namn. Entreprenörskap rinner i hans åldror och han delar sin tid mellan sin familj i Ibiza och sitt företag i Amsterdam. Casper har inrett flertalet företag på Reguliersdwarsstraat i Amsterdam sedan 2010. Några exempel är: Jimmy Woo, Ludwig, Chicago social club, Lion Noir, Bo Cinq, Paul , Nacional en Gallery Libertine.

Hur började du som en entreprenör?
Det fanns egentligen inga andra alternativ för mig, än att bli en entreprenör. Båda mina föräldrar var det. Under min utbildning i marknadsföring startade jag ett företag i  Haarlem. Jag var 25 år gammal när jag började mitt företagande.

Vad är du mest stolt över?
Det måste vara Noa Lounge i Berlin. Det företaget gav mig mycket självförtroende. Jag växte verkligen som entreprenör, tackvare Noa Lounge.

Vad har du för ambitioner inför kommande år?
Mina ambitioner har ändrats en del i jämförelse med tidigare år. De viktigaste är att ha ett fint liv med min familj i Ibiza och då och då bygga på ett bra företag. Inredning är någonting som växer och blir viktigare för mig.

Vad anser du vara mest utmanande med att vara en entreprenör?
Att jobba så nära med människor. Det är en utmaning att jobba med så många olika karaktärer. En del människor kan göra det enkelt, men ibland väldigt svårt.

Vad tycker du om märket Minimum?
Minimum har alltid en väldigt fin kollektion. Märket gör bassaker i mycket svart och grått, vilket jag gillar väldigt mycket. Kvaliteten och enkelheten passar min stil.

Vad är ditt motto i livet?
Come as you are – från Nirvana.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s