MORRIS NIEUWENHUIS X KNOWLEGDECOTTON APPAREL

Morris Neuhaus har sin egen PR-agentur, Neuhaus Pr. Är det festligheter på gång eller ett party som ska ordnas är Morris där. PR är en förtkortning av public relations men det innefattas av mer än så. Neuhaus får PR att betyda positive reactions. Och det är vad de tror på. De älskar att omge sig med ung, fräsch och lättsam energi.

KnowledgeCotton Apparel tror på att utmana status quo. Detta gör de genom att använda Ekologiska och hållbara material och genom att undersöka det oupptäckta. De skapar inspirerande design som aldrig kompromissar på varesig komfort eller kvalitet,  och genom att använda banbrytande teknologi anpassad för hållbara fibrer och tillverkningstekniker.

Hur hamnade du i Modevärlden?
Jag började som en dörrvakt på nattklubben Jimmy Woo och därigenom blev jag regelbundet bjuden på olika modefester. Av en slump kom jag i kontakt med viktiga modemänniskor vilket gav min egen modekarriär en kickstart.

Vad är din vision med Neuhaus PR?
Att skapa ett starkt märke som differensierar sig som en Pr-agentur genom att inte fungera som de andra. Det är en stor utveckling och förändring just nu i medialandskapet. Den fysiska tryckningen avtar och det finns mycket att vinna på i den digitala världen. Min åsikt är att digitalt har blivit mer viktigt än offline. Så allt vi gör måste utgå ifrån detta och leva upp till de kraven.

Vad är dina ambitioner för de kommande åren?
Jag vill vara mer kreativ och faktiskt fokusera mer på mina klienter.

Vad tycker du är den största utmaningen med ditt jobb?
Varje dag ser olika ut och arbetsmängden skiljer sig åt från månad till månad. Det kan vara hysteriskt hektiskt en månad för att vara väldigt lugnt kommande månad. Det är alltid oväntat.

Vad tycker du om märket KnowlegdeCotton Apparel?
Jag gillar Skandinaviska märken och därför gillar jag även KnowledgeCotton Apparel. De är fräscha, maskulina and välskräddade. Sen är även fördelen att det klingar fint med miljön.

Vad är ditt viktigaste citat?
‘It’s gonna be all right’.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s