HOMMES EQUIPE X SAMSOESAMSOE

Hommes Equipe är en blogg om herrmode. De tre männen som startade bloggen har en stor passion för mode och var och en har sin egen unika stil. De fungerar väldgt bra i grupp och de gillar att umgås. Hommes Equipe vill dela sin syn på stil och mode med resten av världen och deras mission är att höja herrbloggar till en ny nivå.

Samsoe&Samsoe är ett Danskt modemärke som startade i Köpenhamn 1993. De har butiker i Danmark, Sverige, Norge och Amsterdam. Alla produkter är unika och av typiskt Scandinavisk design, produkterna är hållbara och sofistikerade. Hela kollektionen kan köpas online och de skickar till Sverige.

Hommes Equipe? Vilka är ni? Och vad är eran historia?
Homme equipe härstammar från visionen om mode och viljan att dela det med resten av världen. Vi sammanslöts eftersom att vi visste att vi alla älskade mode. Varje individ med sina unika kunskaper och krafter. Tillsammans bestämde vi oss för att starta en blogg om herrmode.

Namnet Homme Equipe, kom till eftersom vi ser varandra som ett lag i stället för individer. Vi tar beslut om hur vi ska göra tillsammans.

Var kommer erat intresse för mode ifrån?
Mode är någonting som alltid har faschinerat oss och tagit upp vår tid och vårt intresse. Friheten att kunna uttrycka sig genom stil utan att bli dömd, det är det mode handlar om för oss. Dessutom är Amsterdam en stad där massa olika stilar blandas vilket också bidrar till en bra källa för inspiration för alla som älskar mode.

Beskriv er stil.
Hommes Equipe’s stil kan beskivas som både contemporary classy gentleman style och street fashion look. Det är enkelt och stilrent med en lekfull touch. Samtidigt tror vi att vår stil ska hållas så enkel som möjlight vilket inkluderar vår äkthet, exklusivitet och särskiljande siluetter. Bortset från namnet hoppas vi kunna inspirera inte bara ‘les hommes’ utan även ‘les femmes’.

Vad är eran utmaning?
Utmaningen för oss är att göra männiksor intresserade and förvånade över vad dem ser av oss i sociala media. Det är även en konst att övertala människor att de ska följa oss på till exempel Instagram. Vi vill uppnå detta främst genom att behålla vår äkthet och hålla oss nära oss själva. Därför påminner vi alltid till oss själva att hålla oss på jorden. Dessutom söker vi alltid nya samarbeten med människor som inspierar oss och hjälper Equipe Hommes ‘to the next level’ i modevärlden.

Vad kan vi förvänta oss från 2015?
Vi lever verkligen i nuet och låter oss förvånas dagligen av vad vi upplever med Homme Equipe. Vi gillar saker som går vägen för oss. Med tanke på utmaningen att söka nya samarbeten, tycker vi väldigt mycket om att arbeta med Samsoe & Samsoe, ett övertagande av deras Instagram gjordes genom att publicera bilder från oss. Vi hoppas kunna välkomna fler av sådanna samarbeten det här året.

Vad tycker ni om märket Samsoe & Samsoe?
Det är ett märke som appelerar till en stor målgrupp. Enkelheten och moderniteten i i kläderna är storslaget. Dessutom är kläderna från Samoe & Samsoe är fräsch med en sofistikerad twist.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s