Meet: Scotch&Soda

Dags att berätta lite om det härliga holländska märket Scotch & Soda. Under 2001 fick varumärket en ny start med hjälp av tre nya, erfarna ägare. Sedan dess har märket haft en stabil tillväxt och framgång. Scotch började med herrkläder, vilka även gjordes i mindre storlekar, passande för småbröder och söner. Efter det kom damkollektionen, Maison Scotch, som även lanserade en kollektion för unga damer: R’belle. Märket har även gjort parfymen Barfly Scotch & Soda vilken nu är en berömd doft. Sedan 2010, har Scotch & Soda även lanserat en annan intressant kollektion som heter Amsterdams Blauw. Detta är en begränsad men slående denimsamling som är typiska för Scotch. Klassiskt, samtidigt ungt och progressivt.

Scotch & Soda strävar efter att med hjärta och själ, skapa unika kläder för alla. Produkternas detaljerna är väldigt viktiga och är av utmärkt kvalitet. Utöver detaljerna är insidan på produktern någonting man ägnar mycket uppmärksamhet till. Produkterna börjar med de bästa av de klassiska stilarna, för att sedan berikas med inspirerande idéer från hela världen.

Utöver basprodukter gör Scotch & Soda också mycket andra slående produkter vilket gör det enkelt att kombinera dessa på ett bra sätt. Nedan visas några fina exempel på produkter och kombinationer.

scotch1

scotch2

scotch3

Vill du ha någonting från Scotch&Soda i din nästa box? Säg till din Personal Shopper. 🙂
Är du ännu inte kund? Registrera dig på www.thecloakroom.se

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s