Stilinspiration: All-Over Prints

Där är de igen, de mönstrade printsen! Man kommer verkligen inte undan den här sommaren men det gör ingenting för det är ju så snyggt. Personal Shopper Malin tipsar om några läckra mönstrade plagg. Några favoritprints är småmönstrat all-over print. Ett plagg som är helt täckt av ett och samma tryck. Good People har gjort en himla fin skjorta.

1

Denna mörkblåa skjorta är från Good People har ett diskret tryck med små vita trianglar. Kombinationen av blått och vitt är alltid ett säkert kort. Skjortan passar snyggt till ljusa byxor eller shorts, eller ett par jeans.

2
Denna vita T-shirt från G-Sus har ett djurprint, eller strutsprint tror jag till och med att det kan vara. Så sött! En rolig tröja att eventuellt ha under en öppen skjorta. Ett självklart plagg att packa med dig i resväskan inför sommarsemstern.

3

Denna jeansskjorta är från det danska märket Kronstadt. Den har en all-over tryck av små paraplyer. Matcha sommarvädret med det här mönstret. Kragen är en bottom down vilket gör att skjortan känns modern och avslappnad. Plagget gör sig snyggt till ett par beigea chinos.

4

En ljus jeansskjorta från Anerkjendt, med ett all-over print av fiskben. De mörka skjortknapparna bidrar till en avslappnad känsla. Och även denna är en trevlig skjorta att kombinera med ljusa byxor eller shorts. En par råa denim går också fint.

5

Denna kortärmade skjorta från Samsøe Samsøe ger ett rörigt intryck. Den kan med enkelhet kombineras med ljusa byxor eller shorts eller svarta byxor eller shorts. Den här skjortan kan bäras lättvindigt och gör sig snyggt under en svart skinnjacka.

Vill du ha fler tips av Malin?
Läs mer om henne här: www.thecloakroom.se/Malin
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s