Välkommen G-Star

Glada nyheter! Vi hälsar G-Star varmt välkomna till The Cloakroom. Vi är väldigt glada att vi nu kan erbjuda produkter från detta märke i vårt sortiment.

G-Star är ett deminföretag och erbjuder demin av hög kvalitet, bland annat. Många produkter har fått behålla en rå kant (G-Star RAW) och genomgående syns influenser från streetwearmodet. G-Star har också en hållbar kollektion med denim gjord av bomull producerad med hänsyn tagen till miljön. Dessutom erbjuder företaget även andra produkter utöver denim, såsom t-shirts, byxor, jackor, tröjor och västar, underkläder, solglasögon, skor och mycket mer.

G-star har sitt huvudkontor i Amsterdam, ett imponerande hus som ligger längs med motorvägen. De är kända för sina snygga kampanjer, och har just nu en kampanj för en klädkollektion gjord av plastavfall från havsvatten, i samarbete med Pharell Williams. Läs mer om denna här.

gstar1gstar2gstar3gstar4

 

www.thecloakroom.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s