Fixa Beachlooken

Har sommarkänslan inte nått dig än? Kanske kan detta hjälpa lite. Förutom flip-flops, shorts och solglasögon behövs badkläder inför sommaren. Vare sig det är landestället som ska besökas eller en stadssemester som är aktuellt behövs badshortsen för de varma sommardagarna.

Den här sommaren är mönster och prints populärt vilket även syns på badkläderna. Välj mellan ränder, prickar, enfärgat, eller ett roligt print över hela byxan. Här är några favoriter:

badbyxa1

 

Dessa badshorts från Casual Friday har fina illustrationer av snäckor och havsdjur, detaljerna med pilar och mått gör det lite roligare. Den blåa färgen går alltid hem och gör sig bra i kombination med en vit bas-t-shirt.

badbyxa2

 

Dessa badshort kommer från Lyle & Scott och är småmönstrade med diamantmotiv över hela byxan. Eftersom att trycket är smått och diamanterna är separerade blir det inget rörigt tryck, de känns avskalade och enkla. De vita knytsnörerna utgör en fin kontrast till de i övrigt mörka shortsen.

badbyxa3

Även denna modell kommer från Lyle & Scott. De är svart- och vit-schackrutiga, med mycket små rutor vilket gör att de ser gråa ut på håll. Shortsen känns retro och gör sig snyggt till ett par solglasögon i samma stil, förslagsvid ett par med en rundare ram.

badbyxa4

Dessa kontrastfärgade shorts kommer från Selected Homme. Den djupröda färgen på knytsnöret skapar en elegant känsla. Dessa gör sig snyggt i kombination med en långärmad tröja i ett tunnt material.

För alla som inte är så förtjusta i prints och föredrar att bära ett par enkla badshorts är dessa bra:

badbyxa5

Ett par badshorts i en blekröd färg från Tommy Hilfiger. Dessa gör sig i och med färgen snyggt för en retrolook, kul att kombinera med ett par converse. En fin detalj är att fodret är blå- och vitrandigt.

badbyxa6

Förhöj effekten av solbrännan med de här fräscht aquafärgade badshorts från Lyle & Scott. Enkla med kul.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s