The Apple Watch

Lite Apple-inspiration med tre nya filmer om Apple-klockan. Dessa nya filmer visar hur klockan kan användas i olika miljöer och för olika syften. Den första videon visar människor som använder Apple-klockan i sociala syften, för att skicka meddelanden, ta bilder och skicka dessa, etc. Den andra videon handlar om hälsa. Den visar hur klockan kan användas på gymmet eller på cykeln, för löpning eller annan typ av träning. Apple-klockan påminner om när det är dags att stå upp, när man har suttit ner för länge och. Den tredje videon skildrar vardagligssysslor, klockan som tidvisare och hur den hjälper till som en agenda för att följa en dagordning. Det är trevliga och välkomponerade filmer Apple bjuder på, definitivt värt att se dem. apple watch 1410301677959_gq-apple-iwatch-02 apple-event-0909-28

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s