Ready to race i HUGO BOss sommarkollektion

Hugo Boss är ett av våra favoritmärken.

Den här sommaren har Hugo inspirerats av racerbilar, fart och hastighet. ”I think the heart of every man beats faster when he can race in a car.” Hugo dyker ner i racerteknologin och i den moderna mannens mångsidighet. Racerelementen syns i denna ‘Formula 1’-kollektion som påminner om sportbilar och innehåller en hel del vågade material, former, siluetter och innovationer. Ett exempel och ett är ett återkommande print är de abstrakta och geometriska elementen från racerbilar i gråa toner, som återfinns på olika typer av produkter. En vadderad textur som påminner om en sportbilsgrill, har används i en sweatshirt.

Det är liv i kläderna vilket tar sig form i nylon, linningar med resår, dragkedjor och kardborrband. Detta syns även i hur kläderna kombineras på ett casual sätt.

”Materialmanipulation” är typiskt Hugo Boss, i den här kollektionen har detta tagits till en helt ny, mer avancerad nivå. Även något så simpelt som en enkelknäppt smokingjacka är ett litet avancerat underverk. Materialen är även designade för att passa och klä racerbilsförarna. Återkommande färger är svar, vit, kolgrå och röda nyanser. Utöver diskreta rutmönster på skjortor och kostymer undviks prints i kollektionen för att tydligt framhålla de imponerande tekniska egenskaperna i de existerande mönstren och strukturerna.

HB1

Hb2

hb3

hb4

10_hugo_m_springsummer15

hb6

hb7

hb8

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s