how to wear: basic T-shirt

Har du länge varit på jakt efter den perfekta t-shirten? Det är förvirrande när det finns i så många modeller och varianter, färger och material. Här kommer vi in i bilden, det är nämligen därför vi finns till – för att hjälpa dig! Här har vi valt en enkel t-shirt från Tiger of Sweden, som finns i flera färger. En rekommendation är att ha basT-shirten i färgerna; grått, vitt och svart. Med dessa kan det aldrig bli fel.  Bär dem tillsammans med dina favoritjeans, chinos, shorts, kavaj, tröja eller skjorta. En t-shirt kan kombineras med så mycket olika plagg.

Den kvalitativa T-shirten från Tiger of Sweden är naturligtvis toppen, vilket såklart även priset indikerar på. Men ta dig en liten funderare på om du vill investera i en lite dyrare T-shirt som håller länge både i form och färg, eller om du vill ha ett billigare T-shirt, som behöver bytas ut efter några veckor eftersom den har blivit slapp av användning och efter några resor i tvättmaskinen? T-shirten här från Tiger of Sweden är gjord av 100% bomull, vilket känns skönt mot kroppen eftersom att materialet låter huden andas. Den är lätt att sköta och att hålla ren; 40 grader i maskinen och ingen torktumling.

basic tshirt 1

Om du vill ha en T-shirt i en lägre prisklass, eller om du är ute efter en annan passform, har vi fyra utvalda favoriter nedan. Om du är osäker på något, kan du alltid fråga din personal shopper!

basic tshirt2

 

http://www.thecloakroom.se

En reaktion på ”how to wear: basic T-shirt

  1. Ping: Fixa beachlooken | The Cloakroom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s